Student till extrajobb som biografsupport!

Student till extrajobb som biografsupport!

Gillar du IT, popcorn och film? Är du intresserad av IT och sugen på ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Ta chansen att få in foten på ett framgångsrikt företag som biografsupport till Nordic Cinema Group!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nordic Cinema Groups (NCG) räkning dig som studerar och vill arbeta extra på kvällar och helger som biografsupport. Starta din karriär på ett stort, häftigt företag och arbeta centralt på NCGs huvudkontor som ligger i Gamla Filmstaden Råsunda i fina och fräscha lokaler där man tidigare haft filminspelningar. Du kommer bli en del av konsultpoolen på NCG som består av fem studenter från Academic Work. Poolen arbetar enligt rullande schema, och har fasta pass i snitt 10 h/veckan utöver de extrapass som kommer ut, och som man mer än gärna får skriva upp sig på! Din närmsta chef beskriver teamet som ett härligt gäng som kommer bra överens med varandra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NCGs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NCG. Uppdraget är initialt 6 månader, med mycket goda chanser till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som ny medarbetare på kontoret kommer du få en gedigen introduktion dina första pass av mer seniora kollegor. Du kommer att tillhöra Service Desken som primärt arbetar med att stötta interna medarbetare i olika biografrelaterade ärenden via telefon och mail. Teamet ansvarar också för supporten av SF Bios affärssystem.

I supporten kommer du till exempel att besvara frågor som;
 • Kortterminalen i kassan funkar inte, hur gör jag?
 • Biljettskrivaren skriver ut blanka biljetter, vad gör jag med dessa?
 • Kassasystemet går långsamt, vad har hänt?
Du kommer till exempel att;
 • Ha mycket kontakt med personal på flera olika biografer
 • Felsöka hårdvara, så som biljettautomater, kassor och skrivare
 • Köra driftstörningsprocesser
 • Supportera personal över telefon i hantering av försäljningssystemet
Denna tjänst passar dig som gillar att ha mycket kontakt med andra människor och vill få chansen att utveckla dina IT-kunskaper i ett stort växande företag. Du kommer också få chansen att lära dig mer om affärssystem genom utbildningar på plats av mer seniora kollegor. Här får du även möjlighet att vässa dina personliga egenskaper, genom att ta mycket eget ansvar.

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har tidigare erfarenhet av något av följande; kontorsjobb, reception, administrativt arbete, telefonjobb eller har andra relevanta erfarenheter inom IT
 • Har ett stort teknikintresse och kan motivera detta i din ansökan
 • Talar och skriver obehindrat i svenska samt engelska
Det är starkt meriterande om du som söker har erfarenhet av att ha jobbat med mail och telefon som arbetsverktyg och/eller i en teknisk roll tidigare, exempelvis i en Service Desk, Help Desk eller support detta är dock inget krav!

Som person är du stresstålig, har en god problemlösningsförmåga och arbetar strukturerat då du kommer arbeta med att lösa och strukturera upp olika ärenden som inkommer till teamet. För att trivas i rollen är du flexibel, kommunikativ och serviceinriktad då du kommer arbeta med att stötta och hjälpa andra människor. Eftersom arbetet innebär mycket ensamarbete när man jobbar kvällar och helger vill vi att du trivs med att jobba på egen hand.

Övrig information
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCG är den största biografen i Norden och Baltikum, med mer än 100 års erfarenhet av att hantera och kultivera biografupplevelsen. Nordic Cinema Group bildades 2013, och alla aktiviteter bedrivs lokalt på sex marknader med starka varumärken; SF Bio i Sverige, SF Kino i Norge, Finnko i Finland och Forum Cinemas i Estland, Lettland samt Lituaen.