Student som vill ha ett meriterande deltidsjobb? Sök tjänsten som kundservicemedarbetare på...

Student som vill ha ett meriterande deltidsjobb? Sök tjänsten som kundservicemedarbetare på...

Är du student och vill skaffa dig meriterande arbetslivserfarenhet redan under studietiden? Tycker du det är roligt med kundkontakt och trivs med att ha telefon som främsta arbetsverktyg? Är du intresserad av miljö eller hållbarhetsfrågor? Då är det dig vi söker till rollen som kundservicemedarbetare på Norrenergi! Startdatum för tjänsten är omgående, så missa inte chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Norrenergis räkning en kundservicemedarbetare!

Norrenergi är ett kommunägt, lokalt fjärrvärmebolag som jobbar aktivt för minsta möjliga miljöpåverkan. Ungefär 90 procent av alla fastigheter i Solna och Sundbyberg värms upp med Norrenergis fjärrvärme, men bolaget har även många kunder i Bromma och Danderyd. Företaget har cirka 1700 kunder och 76 stycken medarbetare och söker just nu en till person som kan stötta upp i deras kundservice! De sitter i fräscha lokaler vid Solna Strand.

Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Norrenergi. Uppdraget kommer att vara på deltid på sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Norrenergi kommer du sitta i ett team tillsammans med en annan kollega och dina arbetsuppgifter innefattar i huvudsak att:
 • Besvara inkommande samtal och hantera mailen. Du ansvarar för att följa upp kundärenden och svara på frågor från hyresgäster, hantera felanmälningar, ge teknisk support samt hjälpa till med fakturafrågor etc.
 • Du kommer även få hjälpa till med administrationen kring att uppdatera kundregistret.
Arbetstider är flexibla under vardagar och schemat sätts i samråd med din närmsta chef där du arbetar ca 2 heldagar i veckan.

Vi söker dig som
 • Talar obehindrad svenska och är duktig skriftligt då en stor del av arbetet sker via mail
 • Har tidigare erfarenhet från service, kundkontakt eller försäljning
 • Är student på universitet eller högskola på minst 50% eller mer, med minst 12 månader kvar av dina studier, företrädesvis teknisk- och/eller miljöinriktad utbildning.
 • Har ett intresse för miljö eller hållbarhetsfrågor
Det är starkt meriterande om du läser en ingenjörsutbildning eller liknande med inriktning mot energi, miljö eller fastighetsteknik.

I denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är social, framåt och tycker det är roligt att arbeta med telefon som främsta arbetsverktyg! Du trivs i en roll med mycket kundkontakt och där din arbetsinsats räknas! Som person är du strukturerad, flexibel och noggrann så ingen information faller mellan stolarna. Det är viktigt att du känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att alltid genomföra dem på ett tillfredsställande sätt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar/vecka
 • Placering: Solna Strand
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norrenergis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrenergi är ett företag värmer fler än 100 000 människor som bor och arbetar i Solna, Sundbyberg, Bromma och Danderyd. De satsar på värmeåtervinning och förnybar energi och är stolta över sin fjärrvärme och fjärrkyla som lever upp till höga miljökrav. Fjärrvärmen är dessutom märkt med Bra Miljöval.