Student med intresse för it-administration till ncg

Student med intresse för it-administration till ncg

Har du kunskap i Visio och vill till en roll där du får chans att arbeta nära IT-processflöden? Hos NCG får du som student möjligheten att ta dig an en meriterande deltidsstjänst med stort ansvar. Sök tjänsten som IT-administratör redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för NCGs räkning dig som läser en utbildning inom IT och har god kunskap inom IT-processflöden såsom Change-Problem Processer. Hos NCG välkomnas du av ett gäng som ser fram emot att ta in en engagerad kollega som inte är rädd för att söka kontakt på kontoret för att lösa problem. Det här är ett konsultuppdrag via Academic Work där du kommer att arbeta deltid på NCG några timmar i veckan i ungefär 3 månader.

NCG är ett innovativt och häftigt företag placerat centralt i Gamla Filmstaden Råsunda. Här arbetar du i fina och fräscha lokaler där man tidigare även haft filminspelningar. Du kommer att mötas av ett trevligt team som alltid prioriterar en bra teamkänsla. I teamet kommer du vara ansvarig för att uppdatera den nuvarande dokumentationen av IT-processflöden till programmet Visio enligt SOX (Sarbanese Oxley Act). Här får du därför möjlighet att utveckla såväl din IT-kompetens inom exempelvis ITIL såsom din förmåga att självständigt ta ditt arbete framåt och sätta egna deadlines. Utöver detta kommer du att arbeta nära ett flertal chefer på företaget för att se till att materialet blir korrekt överfört.

Arbetsuppgifter

Som IT-administratör kommer du arbeta med att uppdatera nuvarande dokumentation av IT-processflöden till programmet Visio enligt SOX (Sarbanese Oxley Act). Vi ser att du är en person som trivs med att ta ansvar, är kommunikativ och inte är rädd att söka kontakt med andra på företaget för att hitta rätt information. Vidare är du detaljorienterad och noggrann då det är viktigt att arbetet blir gjort på rätt sätt.

Du kommer till exempel att:
 • Överföra dokumentation enligt (SOX) från PowerPoint till Visio
 • Skapa en förvaltningsbar lösning för IT-processbeskrivningar via Visio Data Visualizer.
 • Dokumentera- och uppdatera dokumentation för framtida syfte
 • Arbeta med IT-processflöden
 • Arbeta tätt ihop med andra kunniga kollegor såsom Project Managern och Head of Service Delivery Management
Tjänsten passar dig som studerar och är kunnig inom IT-processer (change-problem processer framförallt). Letar du efter ett meriterande extrajobb där du får möjlighet att ta eget ansvar i ett viktigt projekt och en social roll, är detta helt rätt för dig!

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en detaljorienterad och driven person som trivs i en roll där din kommunikativa förmåga är viktig. Du förstår hur processer byggs upp och har erfarenhet/goda kunskaper av att arbeta med Visio (gärna i kombination med Excel). Vidare är du självgående och initiativtagande eftersom du kommer styra en stor del av ditt arbete på egen hand.
 • Mycket goda kunskaper i Office-paket (framförallt Visio)
 • Tidigare erfarenhet av någon form av dokumentation
Det är meriterande om du har god insikt i ITIL, men detta är inte ett krav.

Övrig information
 • Start: I mitten av september
 • Omfattning: Ca 1 dag/veckan i 3 månader
 • Placering: Råsunda
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Projektledare, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCG är den största biografoperatör i Norden och Baltikum, med mer än 100 års erfarenhet av att hantera och kultivera biografupplevelsen. Nordic Cinema Group bildades 2013, och alla aktiviteter bedrivs lokalt på sex marknader med starka varumärken; SF Bio i Sverige, SF Kino i Norge, Finnko i Finland och Forum Cinemas i Estland, Lettland samt Lituaen.