Sommarjobba som mötesbokare hos Lumon

Sommarjobba som mötesbokare hos Lumon

Här är det perfekta sommarjobbet för dig som är student och vill utvecklas inom försäljning. Lumon söker nu en mötesbokare med driv och engagemang som tillsammans med företaget vill arbeta för deras fortsatta expansion. Lumon växer både i Sverige och globalt och du kommer att arbeta tillsammans med ett team av utesäljare som drivs av siffror och härlig energi. Passar det här uppdraget in på dig? Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en mötesbokare till Svenska Lumon AB. Företaget är ledande inom inglasning av balkonger och finns både i Sverige men också internationellt. Du kommer som mötesbokare ringa ut till bostadsrättsföreningar för att presentera er lösning för balkonger men också ringa ut till privatpersoner ni redan har hjälpt att få en inglasad balkong för att följa upp efter byggnationen.

Detta är ett konsultuppdrag under en månad. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svenska Lumon. Uppdraget kommer att vara på heltid i en månad från start. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I din roll som mötesbokare kommer du via telefon kontakta potentiella kunder som har en balkong eller terass idag och som skulle vara intresserade av att få den inglasad. Du ger dem god service och är expert på det som Lumon kan hjälpa till med. Vidare hjälper du sedan kunden att boka upp ett möte med en av utesäljarna. Uppdraget inleds med en gedigen introduktion där du kommer lära dig om företagets produkter, för att sedan via färdiga kundlistor ringa till de kunder som är intresserad av att få sin balkong inglasad.

Tjänsten passar dig som brinner för försäljning och är en riktig tävlingsmänniska och vill utveckla dina kunskaper inom sälj via telefon. Utöver den grundlön som uppdraget har så kommer du även få provision för varje inbokat möte.

Vi söker dig som
 • Tidigare erfarenhet av att jobba med försäljning eller kundservice via telefon
 • God kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska i tal
 • Studerar minst 6 månader till
Det är meriterande om du tidigare har jobbat i en liknande roll sedan tidigare, exempelvis med försäljning över telefon. Detta är dock inget krav då du kommer att få en bra introduktion av Lumons produkter och tjänster och upplärning i hur dessa samtal kommer gå till.

Som person är du driven och motiveras av att arbeta mot siffror med ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Du gillar kundkontakt och är inte rädd för att ta kontakt med nya människor. Du drivs av individuella utmaningar och tävlingar samtidigt som du gillar att jobba tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål.
Vidare är du driven, har höga ambitioner och skinn på näsan men även en stor portion ödmjukhet och trivs på en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 8-17, en månad
 • Placering: Vällingby
 • Kontaktuppgifter: Stephanie Forsström, stephanie.forsstrom@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svenska Lumon önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lumon är en internationell koncern som koncentrerar sig på tillverkning, montering samt försäljning av balkong- och terassinglasningar. Läs mer om företaget på deras hemsida Lumon