Servicetekniker till stort internationellt företag

Servicetekniker till stort internationellt företag

Gillar du problemlösning och trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter där du får vara ute på fältet? Hos vår kund får du möjligheten att arbeta i en händelserik miljö på ett företag som befinner sig på en växande marknad. Företaget är en stor organisation och om du har ett intresse finns det möjlighet att resa i rollen. Sök tjänsten redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

I Stockholm har de kontor i Solna där det sammanlagt arbetar 23 personer. I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta i ett team om fem personer plus en teamleader. Svante som har arbetat på företaget i 12 år beskriver det bästa med jobbet såhär:

Det bästa med mitt arbete är mångsidigheten. Personalpolitiken är jättebra och vi är en stor organisation vilket tilltalar mig. Sedan finns möjlighet att resa i rollen vilket är roligt. Vi arbetar även inom en bransch som expanderar och med jättemycket ny teknik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt/tillsvidare förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta brett med olika arbetsuppgifter. Det kommer det ingå en del arbete utomhus, på fält med drift och underhåll. Du kommer både att arbeta i grupp, men också självständigt samt ha kontakt med underentreprenader då det är mycket på gång framåt för kontoret i Sverige. Teamet samlas varje morgonen på kontoret och man utgår i princip alltid därifrån.

Du kommer exempelvis att:
 • Arbete utomhus rörande byten av enheter, underhåll av skåp och utrustning
 • Hantera och analysera incidenter
 • Koordinering, felsökning och felavhjälpning
 • Konfigurering och till en viss del också dokumentering
 • Arbeta lite med övervakning av nätverk och applikationer
Tjänsten passar dig som trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter. Eftersom att tjänsten innefattar både inomhus på kontoret i Solna samt ute på fältet så söker vi en person som uppskattar det händiga och praktiska i sitt arbete.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning från högskola eller yrkesrelaterat utbildning inom relevant område och/eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av något tekniskt och hands-on arbete
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då det används dagligen i rollen
 • Har B-körkort
Det är meriterande och du:
 • Har erfarenhet av scripting, databaser samt elinstallationer
 • Trivs i en varierad roll där du både kommer att lösa problem framför datorn och arbeta ute i fält
 • Har en bakgrund som elektriker
 • Har grundläggande kunskaper inom Linux/Unix då företagets plattform är Linux
Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad, samt brinner för kunskap och problemlösning. Vidare vill vi att du är social, har lätt att samarbeta men också van att arbeta självständigt. Viktigt är också att du har god förmåga att göra rätt prioriteringar i stressiga situationer. Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö tillsammans med kunniga och kreativa medarbetare.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, varannan vecka arbetar du 06:00-15:00 och den andra 09:15-18:15. Det kan även hända att du kommer arbeta natt och helg vid några fåtal tillfällen när det handlar om större och mer kritiska jobb.

Placering: Solna

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork