Servicetekniker till stort internationellt företag!

Servicetekniker till stort internationellt företag!

Gillar du problemlösning och trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter där du får vara ute på fältet? Hos vår kund får du möjligheten att arbeta i en händelserik miljö på ett företag som befinner sig på en växande marknad. Sök tjänsten redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en servicetekniker till ett av världens ledande företag inom ITS (Intelligent Transport Systems) för vägavgifter och trafikövervakning. Huvudkontoret ligger i Trondheim, Norge, med övriga kontor i hela världen, expempelvis Stockholm, Frankrike, Malaysia, Sydafrika och USA . Företaget har 300 anställda världen över och de ser en snabb tillväxt med spännande projekt runt om i världen.

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta i ett team om 4 personer. Svante som har arbetat på företaget i 12 år beskriver det bästa med jobbet såhär:

Det bästa med mitt arbete är mångsidigheten. Personalpolitiken är jättebra och vi är en stor organisation vilket tilltalar mig. Sedan finns möjlighet att resa i rollen vilket är roligt. Vi arbetar även inom en bransch som expanderar och med jättemycket ny teknik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer inledas med en 6 månaders visstidsanställning med möjlighet för förlänging förutsatt att samarbetet har fungerat bra.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta brett med olika arbetsuppgifter. Det kommer det ingå en del arbete utomhus, på fält med drift och underhåll. Du kommer både att arbeta i grupp, men också självständigt samt ha kontakt med underentreprenader då det är mycket på gång framåt för kontoret i Sverige. Teamet samlas varje morgonen på kontoret och man utgår i princip alltid därifrån.

Du kommer exempelvis att:
 • Arbete utomhus rörande byten av enheter, underhåll av skåp och utrustning
 • Hantera och analysera incidenter
 • Koordinering, felsökning och felavhjälpning
 • Konfigurering och till en viss del också dokumentering
 • Arbeta lite med övervakning av nätverk och applikationer
Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som trivs i ett arbete med varierade arbetsuppgifter. Eftersom att tjänsten innefattar både inomhus på kontoret i Solna samt ute på fältet så söker vi en person som uppskattar det händiga och praktiska i sitt arbete.
 • Har lämplig erfarenhet från liknande arbete. Det är positivt om du har en utbildning från högskola eller yrkesrelaterad utbildning.
 • Erfarenhet av liknande arbete där du har arbetat utomhus på fältet
 • Erfarenhet av något tekniskt och hands-on arbete
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då det används dagligen i rollen
 • Har B-körkort
Det är meriterande och du:
 • Har erfarenhet av scripting, databaser samt elinstallationer
 • Trivs i en varierad roll där du både kommer att lösa problem framför datorn och arbeta ute i fält
 • Har en bakgrund som elektriker
 • Har grundläggande kunskaper inom Linux/Unix då företagets plattform är Linux
Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad, samt brinner för kunskap och problemlösning. Vidare vill vi att du är social, har lätt att samarbeta men också van att arbeta självständigt. Viktigt är också att du har god förmåga att göra rätt prioriteringar i stressiga situationer. Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö tillsammans med kunniga och kreativa medarbetare.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, varannan vecka arbetar du 06:00-15:00 och den andra 09:15-18:15. Det kan även hända att du kommer arbeta natt och helg vid några fåtal tillfällen när det handlar om större och mer kritiska jobb. I rollen ingår även beredskap var fjärde vecka.
 • Placering: Solna
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vår teammail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se