Serviceinriktade ordermottagare till filmstaden

Serviceinriktade ordermottagare till filmstaden

Har du tidigare erfarenhet av service, ett filmintresse och vill testa på en roll som innebär service och administration? Då kan tjänsten som ordermottagare hos Filmstaden vara någonting för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Filmstadens räkning tre ordermottagare till avdelningen för Planning & Delivery inom produktområdet Företagsbiljetter då de har ett ökat behov under hösten. Du kommer att arbeta heltid och sitta centralt på Filmstadens huvudkontor i Gamla Filmstaden i Råsunda.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Filmstadens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Filmstaden. Uppdraget löper från 21a oktober till 20de december på heltid.

Arbetsuppgifter

Som ordermottagare kommer du arbeta på avdelningen Planning & Delivery på Filmstaden Business. Arbetet består av daglig kundkontakt och orderingång med administration kring dessa. Kunderna beställer biljetterna på nätet, ringer, e-postar eller postar in sina beställningar. Du kommer att ta emot alla typer av beställningar, göra kreditkontroller och orderregistrera i Filmstadens interna system.

Tjänsten passar dig som är serviceminded ut i fingerspetsarna och som har vana av att arbeta med kundservice tidigare, förslagsvis kundtjänst eller ordermottagning. Du vill få chansen att få in foten på ett stort framgångsrikt företag som Filmstaden samt lära dig mer om CRM-system och ordermottagning. Du kommer att få en grundläggande utbildning under cirka två veckor.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av service, förslagsvis i butik, från restaurang eller kundtjänst
  • Har god datavana
  • Är flytande i tal och skrift på svenska då kommunikationen sker i både tal och skrift
Det är en fördel om du tidigare arbetat i CRM-system och är bekväm med att arbeta med olika system och verktyg. Som person är du utåtriktad, självgående och har sinne för att strukturera och organisera ditt arbete. Vi ser att du är stresstålig då arbetsbördan är ojämn och det ibland är mycket att göra. Självklart är du serviceinriktad och trivs med telefon som arbetsverktyg. Det är en tjänst för dig som värderar teamwork och att ha kul på din arbetsplats.

Övrig information
  • Start: 21a oktober
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Solna i Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Filmstaden Business är en del av biografkedjan Filmstaden som sköter all företagsförsäljning av biljetter, reklamlösningar, möten och events på våra biografer. Affärsområdet står för en betydande del av intäkterna i koncernen. Vi består av drygt 50 personer och är baserade i Gamla Filmstaden Råsunda. Filmstaden Business utgörs av avdelningarna Sales, Marketing, Customer Insights, Product Development, Planning & Delivery och IT. Vi har också lokala säljkontor i Göteborg och Halmstad. Filmstaden är en del av Odeon Cinemas Group som i sin tur ägs av AMC, världens största biografkedja.