Santander Consumer Bank söker studerande handläggare till Säljsupport

Santander Consumer Bank söker studerande handläggare till Säljsupport

-Jag får energi och daglig utveckling av att möta människor med olika bakgrunder och nationaliteter och jag har själv möjlighet att påverka hur långt jag kan komma i företaget. När jag går till jobbet känns det inte som att gå till jobbet utan till en plats där vi umgås och skrattar. Så beskriver en medarbetare på Santander sin arbetsplats. Låter detta som något för dig? Har du erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och studerar på högskola eller universitet med minst 18 månader kvar av studierna, kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Santander Consumer Banks räkning en handläggare till deras team säljsupport.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Santander Consumer Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som handläggare i Team säljsupport jobbar du mot Santanders agenter och butiker. Santander arbetar med kreditgivning i samband med privatlån och du kommer ansvara för att kreditprocessen genomförs på ett effektivt och kvalitetssäkrat sätt, genom att analysera och bedöma slutkundens kreditvärdighet. Du kommer också att supporta och hjälpa Santanders butiker med kortansökningar.

Du kommer till exempel att:
 • Göra kreditbedömning av låneansökningar via DTC och i Agenternas portaler
 • Ha kontakt via telefon för agenter och butiker
 • Bygga långsiktiga kundrelationer
 • Administration
Vi söker dig som

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av administration och som har en genuin känsla för service.
 • Läser en universitets- eller högskoleutbildning och har minst 18 månader kvar av studierna
 • Har goda kunskaper i engelska och flytande kunskaper i svenska eftersom du dagligen kommer använda dessa språk
Det är meriterande men inte ett krav om du har:
 • Erfarenhet av kreditgivning
 • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi/finans
För att lyckas i rollen krävs att du är energisk och trivs med många sociala kontakter. Det är viktigt att du har en stark drivkraft och positiv inställning, samt att du är trygg i dig själv. Du behöver vara en lagspelare med god samarbetsförmåga då du kommer samarbeta både med kollegor inom gruppen och mot andra avdelningar. Du gillar även att bolla funderingar och frågor i gruppen. Vi ser även att du har god kommunikativ förmåga och hög social kompetens.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: 40-50 h/månad förlagt under dagtid, kvällar och helger. Öppettiderna är måndag-fredag 9-20 och helger 10-18. Du ska kunna jobba heltid runt högtider ex. jul, påsk etc samt under sommaren.
 • Placering: Solna Strand
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander i Sverige har 450 medarbetare med kontor i Stockholm.
Santander Consumer Bank är en del av Banco Santander, en av världens största finanskoncerner och den största banken i Eurozonen mätt i marknadsvärde. Santander har i dag 117 miljoner kunder, över 13 000 filialer och mer än 180 000 anställda. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.