Researcher inom rekrytering till Verisure i Stockholm

Researcher inom rekrytering till Verisure i Stockholm

Vill du rivstarta din karriär inom rekrytering och arbeta i en innovativ och entreprenörsdriven organisation som gör skillnad? Är du en kreativ och ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ? Då kan du vara den vi söker. Skicka in din ansökan redan idag, då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm.
De har närmare 3 miljoner kunder i 15 länder i Europa och Latinamerika. Verisures affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är deras kunder bland de mest nöjda i branschen.

Academic Work söker en researcher till Verisures engagerade rekryteringsteam i Solna. De består i dagsläget av fyra rekryteringsspecialister, en digital rekryteringsspecialist och en rekryterande chef. Teamet stöttar både centrala Verisure och deras Franchisetagare med rekrytering av framförallt säljare.
Deras rekryteringsteam ingår i det större teamet Sales Structure Creation som i olika funktioner arbetar för att stärka Verisures säljorganisation, vilket är avgörande för Verisures övergripande tillväxtmål.
Tjänsten är på heltid med placering i nya, fräscha lokaler i Solna, precis bredvid Hagaparken. Fastigheten erbjuder bland annat restaurang, café och ett kostnadsfritt gym för dig som jobbar i byggnaden.
Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till förlängning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Verisure. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du arbetar självständigt mot tydliga mål och väljer själv hur du lägger upp din dag. Samtidigt tillhör du ett team som präglas av högt i tak och som hjälper varandra och firar framgångar tillsammans.
I rollen som researcher kommer du att stötta Verisures franchisetagare i deras rekryteringsprocesser genom att:
 • Screena kandidater och jobba med search vid behov
 • Hålla telefonintervjuer och skriva kandidatpresentationer
 • Vara kontaktperson mot Franchisetagarna och driva processen framåt
Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen inom personal, HR, ekonomi eller liknande
 • Är strukturerad, organiserad och resultatinriktad
 • Har en förmåga att driva uppgifter i mål
 • Obehindrat behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av försäljning eller kundkontakt, då du huvudsakligen kommer rekrytera kandidater med en säljande profil

Som person är du relationsskapande och känner dig trygg i interaktionen med andra människor såväl i telefon som i det personliga mötet. Vidare har du en förmåga att arbeta strukturerat för att hela tiden driva arbetet framåt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till fast anställning hos kund
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Verisures önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm.