Redovisningsekonom med ambition att bli ekonomiansvarig? Offentlig säkerhet söker dig!

Redovisningsekonom med ambition att bli ekonomiansvarig? Offentlig säkerhet söker dig!

Har du 3-5 års arbetslivserfarenhet av brett ekonomiarbete och vill axla en roll som redovisningsekonom med en tydlig karriärplan att bli bolagets ekonomiansvarig? Om du dessutom vill tillhöra ett mindre men växande bolag där du får arbeta med hela bolagets ekonomikedja så har du klickat rätt. Beskriver du dig som noggrann, flexibel och ansvarstagande och som en person med hög arbetsmoral? Sök rollen som redovisningsekonom till Offentlig säkerhet.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Redovisningsekonom till Offentlig Säkerhet.

Offentlig Säkerhet är säkerhetspartnern som erbjuder innovation, gedigen utbildningskompetens och en helhetslösning inom personlarm och personsäkerhet. De startade år 2013 och som sedan dess har haft en snabb och stark tillväxt. Offentlig Säkerhet arbetar med kunder inom primärt offentlig sektor men även privata aktörer och har som mål att höja verksamhetens säkerhet, exempelvis med personlarm. Det kan röra sig om personer som i sin yrkesmässiga roll eller privat behöver skydd från överfall eller lever under hot. Nu söker de en Redovisningsekonom med ansvarstagande och noggrannhet i blodet. Här får du jobba brett med hela flödet och du tar plats i ett team om två personer. Din närmaste kollega är bolagets ekonomiansvarig som idag har det övergripande ansvaret men utvecklingsplanen är att du ska kliva upp och axla denna roll inom en tvåårsperiod.

Här på Offentlig Säkerhet jobbar totalt 17 personer. Företaget sitter i ljusa, fräscha lokaler i Solna och här är atmosfären såväl familjär och trevlig som ambitiös och präglas av hög arbetsmoral.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Offentlig Säkerhet.

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsekonom arbetar tillsammans med ekonomiansvarig och samarbetar med en extern redovisningskonsult. Du kommer att arbeta såväl högt som lågt och hantera flera led i bolagets ekonomi och få möjligheten att lära känna hela företagets ekonomikedja. Arbetet sker i ekonomisystemet Fortnox och i Excel.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera uppgifter så som löpande bokföring, fakturering, kund- och leverantörsreskontra etc
 • Tillsammans med ekonomiansvarig förbereda månadsbokslut
 • Jobba med bland annat kvitto- och avtalshantering, periodiseringar, upplupna intäkter etc
 • Uppföljning och kontroll av system så som ekonomi- och avtalssystem och se till att dessa är synkade
 • Vara tillgänglig för supportärenden rörande ekonomi
Tjänsten passar dig som vill tillhöra ett mindre bolag och därav får en god överblick över hela bolagets ekonomi. Här får du jobba från ax till limpa med allt från inscanning av fakturor till månadsbokslutsarbete. Framförallt drivs du av möjligheten till en intern karriär planen är att DU ska axla rollen som Ekonomiansvarig inom två år. En möjlighet du inte vill missa!

Vi söker dig som
 • Har 3-5 års arbetslivserfarenhet av brett ekonomiarbete och dokumenterad erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Tidigare erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox är starkt meriterande!
 • Talar och skriver svenska obehindrat
Det är meriterande om du

* Har en relevant utbildning inom ekonomi från YH eller universitet

Som person är du noggrann och ansvarstagande ut i fingerspetsarna och levererar alltid ditt arbete i tid och med hög kvalitet. Du har också en flexibel personlighet som gör att du kan byta från en arbetsuppgift till en annan med bibehållet fokus och dessutom att du är beredd att jobba både högt som lågt. Vidare tar du plats i ett mindre team och har därför lätt för att samarbeta. Sist men inte minst besitter du en hög arbetsmoral!

Övrig information
 • Start: Så fort som möjligt
 • Omfattning: Rekrytering, heltid
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Offentlig säkerhets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Offentlig Säkerhet är en produktoberoende leverantör med många års erfarenhet av teknisk säkerhet. Med kunder inom den offentliga och privata sektorn anpassar de produkter och tjänster för kundens behov med målsättningen att höja verksamhetens säkerhet.