Projektledare till CSAM – ett företag som erbjuder e-hälsa i världsklass

Projektledare till CSAM – ett företag som erbjuder e-hälsa i världsklass

Caring for Life - är mottot som inspirerar medarbetarna på CSAM varje dag och gör dem till en viktig del av vårt uppdrag: att skapa värde för kunder och patienter genom innovativ och avancerad teknik för mjukvarulösningar. Vi gör det möjligt för vårdgivare att få tillgång till relevant klinisk information under hela vårdprocessen, i syfte att erbjuda högkvalitativ vård till patienter. Vi söker nu efter dig med några års erfarenhet som projektledare och som vill vara med på CSAMs fortsatta expansion i syfte att erbjuda vårdsystem av högsta kvalitet.

Information om uppdraget

CSAM är ett privatägt bolag inom e-hälsa där en stor del av vinsten används för att stärka produkter och tjänster, skapa en bra arbetsplats för sina medarbetare och verka för att göra det globala samhället bättre. CSAM möjliggör utmärkt sjukvård genom att tillhandahålla innovativa och nischade programvaror - som med sin teknik räddar liv och skapar värde på riktigt.

Ett av CSAMs stora verksamhetsområden underhåller och utvecklar sedan 1965 ett i norden marknadsledande datasystem för blodcentraler, kallat ProSang. CSAMs ledande produktportfölj omfattar i övrigt innovativa nischlösningar inom Connected Healthcare, medicinsk bildbehandling, kvinnors och barns hälsa, akutvård, medicinhantering samt informationssystem för laboratorier. Vi söker nu efter dig som vill vara med på den fortsatta resan framåt!

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du att arbeta i en spännande och varierande roll där du ansvarar för hela leveransprocessen. Du tar ett stort ansvar för dina projekt och säkerställer att de fortlöper enligt plan. Oavsett i vilken del av processen du befinner dig i, uppmärksammar du eventuella avvikelser, kommunicerar och hanterar dessa. Du kommer att ha många kontaktytor inom organisationen men även utanför gentemot kund. Resor och obekväma arbetstider kan förekomma i denna roll.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ansvara för- och implementera leveranser
 • Delta i framtagandet av offerter och uppföljningar
 • Driva kundprojekt i enlighet med kundavtal och överenskomna mål
Vad har CSAM att erbjuda dig?
 • En unik chans att göra något livsviktigt med din kompetens
 • Prestigelösa kollegor att utbyta kunskap med
 • Ett omväxlande och utvecklande arbete med stor frihet
 • Flexibla arbetstider och delaktighet i beslutsprocessen som rör företagets utveckling
Vi söker dig som

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen som projektledare ser vi gärna att du har:
 • Eftergymnasial utbildning kombinerat med minst 3-5 års arbetslivserfarenhet som projektledare
 • Kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift. Koncernspråket är engelska
 • Certifierad eller erfarenhet av olika metodiker som t ex Prince2, Agile (Scrum)
 • Erfarenhet av ramverk som t ex ITIL
Det är mycket meriterande om du har:
 • Minst tre års arbetslivserfarenhet av att driva projekt inom hälso- och sjukvården
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av IT-lösningar inom vårdbranschen
 • Erfarenhet av att leda andra
För att trivas på CSAM är du en sann lagspelare som tycker om att samarbeta för att uppnå goda resultat, du ser teamet som din källa till kunskap och utveckling. Vidare är du ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines, du är ihärdig när det krävs med stort lösningsfokus. Du planerar och organiserar resurser på ett effektivt sätt. När det inte går som du planerat har du även förmågan att fortsätta med samma engagemang och bibehållet fokus i den nya riktningen. Du har en naturlig förmåga att bygga och bibehålla relationer inom och utanför organisationen. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och att du anstränger dig för att leverera lösningar till kund.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CSAMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information om CSAM besök gärna deras hemsida