Projektadministratör till energibolag sökes!

Projektadministratör till energibolag sökes!

Är du student och Vill jobba på ett spännande energibolag som satsar på värmeåtervinning och förnybarenergi? Gillar du ordning och reda, och har ett öga för administrativa uppgifter? Då kan tjänsten som Projektadministratör vara rätt för dig! Vi söker nu en konsult som är kommunikativ och strukturerad som kan stötta och hjälpa ett arbetsteam. Är du rätt person för denna tjänst? Skicka då in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Företaget engagerar sig i hållbar energiutveckling och kontoret är beläget i Solna. Du kommer arbeta i en trevlig arbetsmiljö med nya lokaler och härlig sjöutsikt som genomsyras av en öppen företagskultur. Arbetstiderna som gäller är kontorstider och du förväntas kunna jobba två heldagar per vecka (ex. tisdag och torsdag). Den här rollen är perfekt för dig som är intresserad av miljö eller hållbarhetsfrågor och som vill jobba med administrativa uppgifter. Det här uppdraget sträcker sig från augusti till december.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektadministratör kommer du att:
 • Fakturahantering
 • Skriva instruktioner
 • Resursverktyget Antura
 • Arbeta med Acta
Vi söker dig som
 • Idag studerar på eftergymnasial nivå inom förslagsvis ekonomi
 • Har väldigt goda språkkunskaper i svenska
Vi söker dig som gillar ordning och reda, är duktig på att formulera dig, har god datorvana och är engagerad.

Vidare är det meriterande om du
 • Har erfarenhet av Visma
 • Har grundläggande kunskaper inom Office-paketet
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbete
Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Deltid under hösten t.o.m december
 • Placering: Solna, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se