Projektadministratör som vill jobba vid behov

Projektadministratör som vill jobba vid behov

Vill du få meriterande erfarenhet inom ekonomirapportering där du jobbar extra vid kvartals- och årsslut är det läge att stanna upp och läsa vår annons! Vattenfall söker nu dig som vill arbeta med rapporteringen kring två av deras EU-projekt. Vi tillämpar löpande urval så ansök med en gång!

Information om uppdraget

Vattenfall letar just nu efter dig som är student och vill arbeta extra i samband med kvartalsslut och årsslut.

Vattenfalls research & development-avdelning (R&D-teamet) har två stycken pågående EU-projekt. I dessa projekt krävs inrapportering i slutet av varje kvartal och månad. Detta gör att R&D-teamet har väldigt mycket att göra under en kort period var tredje månad samt årsslut, vilket innebär att ordinarie personal skulle behöva extra stöttning kring administration dessa tider.

För dig innebär detta alltså ett meriterande extrajobb som ser bra ut på CV:t och och en chans att tjäna lite extrapengar på ett extrajobb som inte tar för mycket fokus från din skolgång.

Du erbjuds
  • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter
  • Nya fräscha lokaler i anslutning till Solna och Mall of Scandinavia
  • Dedikerat samarbete med en Konsultchef på Academic Work
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Jobbet är av administrativ karaktär där du kommer stötta R&D-teamet i ekonomrapporteringen kring de två EU-projekten.

Arbetet kommer främst vara kring årsslut och månadsslut och går att kombinera med andra deltidsjobb genom Academic Work.

Vi söker dig som

För den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid att du är rätt person (strukurerad, noggrann och prestigelös) men du behöver även uppfylla nedan krav:
  • student på högskola eller universitet
  • behärska både engelska och svenska i tal och skrift då båda språken förekommer i tjänsten.
  • tidigare administrativ erfarenhet
Har du dessutom erfarenhet av rapportering i EU-projekt eller liknande sedan tidigare är det meriterande men inget krav.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se