Powershell-utvecklare till bolag som utvecklar morgondagens samhälle!

Powershell-utvecklare till bolag som utvecklar morgondagens samhälle!

Vill du arbeta på ett företag som utvecklar morgondagens samhälle och industri på inovativa sätt samtidigt som de arbetar miljöfokuserat? Vår kund är ett väletablerat konsultbolag som utvecklar och utför projekt för industri,- energi,- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Nu söker de dig som är van vid att koda i Powershell för att bidra med kunskap till deras interna IT-avdelning. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Vi söker för vår kunds räkning en Powershell-utvecklare för arbete med support för deras interna medarbetare. Du kommer att tillhöra deras DevOps-grupp som sitter på olika ställen i landet och tillhör ett remote-team.

Arbetsuppgifter

I rollen som Powershell-utvecklare kommer du huvudsakligen att arbeta med nyutveckling av script och förvaltning.

Du kommer exempelvis att:
  • Utveckla nya funtioner
  • Jobba med automatisering för infrastruktur
  • Föra dialog med beställare
Vi söker dig som

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du:
  • Har arbetslivserfarenhet av att koda i Powershell
  • Har god kommunikativ förmåga då tjänsten innebär många kontakter med beställare och slutanvändare
  • Har en god förståelse för Microsoft - teknik och Power Apps
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrivt då båda språken används dagligen.
Vi tror vidare att du har god problemlösningsförmåga och kan arbeta självgående då delar av teamet befinner sig på andra ställen.

Övrig information:
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna, Stockholm
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se