Order Coordinator till IT-företaget Evry!

Order Coordinator till IT-företaget Evry!

Har du en examen inom ekonomi/ juridik eller systemvetenskap och söker nu en ny utmaning i karriären? Trivs du i en varierad roll där du får driva processer och projekt tillsammans med dina kunder och kollegor? Då kan du vara den vi söker för rollen som Order Coordinator till Evry.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Order Coordinator till Evrys kontor i Solna. Här blir du en del av ett team där runt 10 personer arbetar i dagsläget. Dina kollegor har stor expertis inom olika områden så för dig som vill lära dig mer inom IT-branschen är detta en stor möjlighet. Du kommer främst att arbeta med projekt tillsammans med en stor kund som driver samhällsutveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Order Coordinator kommer du att tillhöra enheten Retail, Transport and Logistics hos detta företag. Du kommer att ha en nyckelroll i försäljningsprocessen där du främst kommer att arbeta mot en av företagets stora kunder. Du kommer att vara den som hanterar inkommande förfrågningar från kund och säkerställa att all information finns på plats för att möta behovet. Därmed är du den som driver affären från start till mål och leder både kund och dina kollegor i rätt riktning.
I rollen som Order Coordinator arbetar du främst i Office 365, Microsoft CRM och ärendehanteringssystemet Servicenow.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta tätt tillsammans med kund och kollegor för att komma fram till vad kunden är i behov av
 • Ta fram offerter och delge kund dessa
 • Ha telefon- och mailkontakt med dina kunder men även genomföra kundmöten på plats hos dem
Tjänsten passar dig som trivs i en varierad roll där du får agera problemlösare och ta ett stort eget ansvar.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/ juridik/ systemvetenskap eller relevant arbetslivserfarenhet
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet
 • Har en förståelse för avtal, eventuellt har du läst någon kurs såsom handelsrätt i din utbildning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från en roll som involverat kundkontakt eller försäljning
 • Har tidigare erfarenhet inom avtalsskrivning eller projektledning
 • Har varit aktiv och drivande i en förening
Som person är du social och kommunikativ, du har lätt för att skapa relationer med andra människor. Vidare är du lösningsorienterad och proaktiv. Du har en förståelse för affärer och du värdesätter en god struktur i ditt arbete. Du har även en initativtagande förmåga där du alltid försöker utveckla arbetssätt och komma med förslag och idéer.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EVRY är ett företag med 8500 medarbetare som dagligen levererar IT-tjänster till 14000 kunder runt om i Norden, både inom offentlig och privat sektor. Evry som bolag bildades 2012 men har en 50-årig historia och bygger sin framgång på innovation, teknologi och närhet. På kontoret i Solna blir du en del av företagets enhet inom Retail, Transportation and Logistics.