Office Manager till Pelago Bioscience AB

Office Manager till Pelago Bioscience AB

Har du ett extra intresse för Life Science-branschen och vill fortsätta utvecklas i en bred och administrativ roll med fokus på service och kvalité? Pelago Bioscience AB söker nu en Office Manager till deras kontor i Solna. Rollen innebär ett omväxlande arbete med breda kontaktytor. Låter det som något för dig? Läs vidare!

Information om uppdraget

I rollen som Office Manager på Pelago Bioscience AB är du en del av ett team om 20 personer och arbetar på deras kontor i Solna.

Pelago Bioscience AB startades 2013 vid Karolinska Institutet och är ett kontraktsforskningsbolag som tillhandahåller den patenterade metoden, CETSA®. Deras kunder är alltifrån lokala bolag såsom Medivir och Sprint Bioscience till globala läkemedelsbolag som AstraZeneca och Pfizer. Gemensamt för Pelago och deras kunder är målet att bidra till utvecklingen av nya och säkrare läkemedel.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Pelago Bioscience AB.

Arbetsuppgifter

I rollen som Office Manager arbetar du i en bred roll med fokus på administration och trivsel. Dina främsta arbetsuppgifter innebär att stötta medarbetare och VD med diverse administrativa uppgifter samt att löpande kommunicera med företagets leverantörer och speditörer. Du kommer ansvara för Pelagos Backoffice-avdelning och även komma med input på hur den kan bli ännu bättre.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera leverantörsfakturor, sköta upphandlingar av avtal samt kundfakturering
 • Vara den primära kontaktpersonen när det gäller inkommande och utgående leveranser
 • Vara med och bygga upp Pelagos webbutik samt ansvara för administration kring denna
 • Hantera bokningar inför konferenser inklusive rese- och hotellbokningar
 • Ansvara för exempelvis frukt- och kaffeleveranser tillsammans med andra sysslor för daglig trivsel
 • Övrig administration för den löpande verksamheten och VD
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på ett Life Science-bolag. Vidare vill du arbeta i en bred roll där du får ta mycket eget ansvar!

Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet av en liknande roll
 • Har ett intresse för Life Science
 • Har eftergymnasial utbildning inom företrädesvis administration och ekonomi
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då du dagligen kommunicerar på båda språken
 • Har god datavana
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av en liknande roll inom Life Science

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös och flexibel som person då du anpassar dig efter situationen samt kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är även orädd i arbetet och är trygg i situationer som är nya för dig. Du har ett serviceinriktat arbetssätt gentemot kollegor och externa kontakter. Vidare är du noggrann i arbetet och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter drivs mot målets riktning samt blir klara i tid.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
 • Kontaktuppgifter: Lovisa Flygare, Lovisa.Flygare@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Pelago Bioscience ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lovisa.flygare@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spun out from the Karolinska Institute in 2013, Pelago Bioscience was founded to provide and develop the patented Cellular Thermal Shift Assay (CETSA®) for use in determination and quantification of drugtarget interactions. The company delivers in situ target engagement studies to accelerate preclinical and clinical drug discovery and diagnostics development. Using CETSA data and applications, drug discovery R&D companies are able to make better and more informed decisions at earlier stages in their projects. This reduces time and money spent on sub optimal compounds and allows faster development of more efficacious new drugs. The company moved to purpose built laboratories at its current location in 2016 and continues to expand.