Norsk eller dansktalande IT-samordnare till NCC!

Norsk eller dansktalande IT-samordnare till NCC!

Har du språkkunskaper i danska eller norska och vill arbeta hos bygg- och industrijätten NCC med chans att utvecklas inom organisationen? Är du kommunikativ och har förståelse för infrastruktur och kommunikation? Tycker du om att supportera klienter onsite samt ha daglig kontakt med bolagets medarbetare i hela Skandinavien? Då är detta tjänsten för dig! Sök nu då det är start omgående.

Information om uppdraget

NCC's dotterbolag, NCC Industri är just nu i en spännande fas som omfattar ett byte av system på deras vågterminaler i hela Skandinavien.

Academic Work söker för NCC Industris räkning flera IT-samordnare som kommer att arbeta med IT-stöd och infrastruktur. Vi söker en norsktalande och en dansktalande IT-samordnare. I de olika rollerna får du möjligheten att supportera medarbetarna genom den nya systemimplementeringen och kommer arbeta som utgångpunkt från servicedesken på kontoret i Solna men även onsite ute på olika arbetsplatser runt om i Stockholm/Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NCC Industris önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Intentionen är att detta är ett långsiktigt uppdrag, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer komma in i ett mindre och sammansvetsat team där alla hjälper alla och prioriterar ofta arbetet efter eget intresse och önskemål. En stor del av ditt arbete kommer utgå från Servicedesken i Solna där du kommer arbeta med first- och secondline support, beställningar, koordinering samt olika IT-projekt.

Du kommer även att åka ut onsite som IT-samordnare där du kommer arbeta med infrastruktur och lösa komplexa incidenter som inte kan eller borde lösas genom fjärrsupport. Exempelvis hårdvarusupport, flytt av utrustning samt kablagehantering. Delar av ditt arbete kommer att handla om support av byggplatsens hela infrastruktur och du behöver därför ha förståelse för systemen, telefoner, kameror, kortterminaler, PC och liknande. Du kommer även ha daglig och nära kontakt med företagets leverantörer samt övriga personer på arbetsplatserna.

Tjänsten passar dig som är serviceminded, pedagogisk, praktiskt lagd och brinner för nätverk och kommunikation. Arbetet kan innebära resande mellan olika arbetsplatser och vi ser därför att du är en nyfiken och flexibel person som trivs med detta. Det är en väldigt flexibel tjänst och man kan till viss del själv bestämma var och hur mycket man reser, men man ska vara beredd på att det förekommer. Det finns även stora möjligheter till utveckling inom företaget, exempelvis att arbeta med projektledning eller Second Line support.

Vi söker dig som
  • Har minst 1 års erfarenhet av support
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska plus danska eller norska. Detta då du kommer kommunicera med kunder och kollegor i dessa språk.
  • Har kunskap om nätverk & kommunikationslösningar
  • Har B-körkort och gärna tillgång till egen bil då man kommer att behöva resa i tjänsten
Det ses som meriterande om du har någon form av IT utbildning.

Som person är du prestigelös och lyhörd med en stor drivkraft att utvecklas och lära sig nytt. Du ska kunna arbeta bra i team men även på egen hand. Då du kommer ha mycket kontakt med företagets leverantörer tror vi även att du är en service-inriktad person som har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt formulera dig i samtal. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och lämnar ingenting åt slumpen.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.'
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Rekryteringsteamet NCC under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen inom bygg och fastighetsutveckling i norra Europa. NCC Industry är dotterbolaget som erbjuder produkter och tjänster i och kring vägar. De producerar framförallt stenmaterial och asfalt och deras huvudsakliga marknader är de nordiska länderna där Sverige är den största marknaden med ungefär hälften av omsättningen.