Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till AFRY

Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system till AFRY

Som mjukvaruutvecklare inom inbyggda system hos AFRY kommer du att vara med och utveckla teknik i framkant och få deras kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Du kommer att arbeta som konsult och få möjlighet att bredda din kompetens tillsammans med kompetenta kollegor och flera olika typer av spännande uppdrag. Start enligt överenskommelse. Sök idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

AFRY växer och söker nu efter flera mjukvaruutvecklare till många olika typer av uppdrag. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AFRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Som mjukvaruutvecklare hos AFRY kommer du att vara en del av ett företag med framåtanda och som sätter människan och miljön i första rummet. Det är en inkluderande plats där det finns något för alla oavsett bakgrund och smak. AFRY värdesätter mångfald och strävar hela tiden att bli bättre och har därför två coacher som jobbar enbart med frågor såsom diversity och inclusion.

Samarbete och sammanhållning är viktigt för AFRY och de anordnar olika aktiviteter tillsammans. Nu under pandemin har de exempelvis haft digital chokladprovning och escape rooms. Vidare har de Club AFRY som erbjuder sociala aktiviteter på och utanför jobbet såsom fotboll, innebandy, skidresor, sjunga i kör och brädspel- något för alla! Du väljer själv hur engagerad just du vill vara i dessa aktiviteter.

Vill du veta mer om vilka AFRY är? Kolla in Videon

Du erbjuds
 • Kollegor med bred och hög kompetens som du kan lära av och fortsätta utvecklas tillsammans med, oavsett din nivå
 • Möjlighet att arbeta i flera olika typer av projekt och kunder som bygger din kompetens vidare
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med hårdvarunära programmering och realtidsprogrammering
 • Arbeta som konsult i olika typer av uppdrag kan vara både hos kund och inhouse
AFRY har många kunder inom flera olika domäner, vilket gör att det finns ett stort utbud av roliga, intressanta och utmanande uppdrag på en gång! Exempelvis kan du jobba i uppdrag på interna projektleveransorganisationen eller på något av våra kunders kontor inom områden som telekom, medicinteknik, IoT, automotive eller säkerhet & försvar.

För AFRY är det viktigt att inte fastna i ett uppdrag, utan ser alltid till att hålla ögonen på nästa delmål, vare sig det handlar om ett nytt uppdrag eller kanske att vara en del av nästa kompetensutvecklingsprojekt.

Vi söker dig som
 • Du har en kandidat- eller masterexamen i datavetenskap, elektronik, telekommunikation, inbyggda system eller motsvarande.
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av mjukvaruutveckling i C ++.
 • Arbetslivserfarenhet av Embedded Linux.
 • Behärskar både engelska och svenska flytande, i tal och skrift.
Det är meriterande om du har
 • Programmeringskunskaper i andra programspråk som Java och / eller Python.
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom telekom, med- tech, säkerhet & försvar, IoT, automotive, Cloud.
 • Arbetslivserfarenhet av Agila arbetssätt (arbetet är ofta enligt Scrum).
Vem du är som person

Olikheter välkomnas! Det viktiga är att du är en person som tycker om att samarbeta, och som alltid ser till teamets bästa - t.ex. genom att du delar med dig av din kunskap och erfarenhet till kollegor. Du trivs i en miljö som engagerar och utmanar dig, där du får möjlighet att kombinera dina programmeringskunskaper med din problemlösningsförmåga, för att tillsammans med teamet komma fram till den bästa lösningen.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AFRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. De hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. De är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.