Miljöintresserad projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall!

Miljöintresserad projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall!

Vill du arbeta som projektingenjör hos en samhällsbyggare i framkant? Nu söker vi dig som är nyexaminerad eller har något års erfarenhet, som trivs med att arbeta i team såväl som självständigt och som brinner för miljöfrågor. Du har talang för koordinering, vana av att arbeta administrativt och vill arbeta för ett företag vars vision är att bli världens mest hållbara stad. Ta chansen och sök tjänsten som Projektingenjör till Stockholm Vatten och Avfall nu!

Information om uppdraget

Stockholm Vatten och Avfall står inför stora spännande förändringar och Academic Work söker nu en projektingenjör till avdelningen Avfall. På avdelningen för Avfall är det i dagsläget ca 40 medarbetare. Avdelningen ansvarar för att insamling och behandling av stockholmarnas avfall sker på ett miljömässigt och kostnadseffektivt sätt. Då avdelningen nu står inför förändringar söker de en projektingenjör som kan stärka teamet med stöd under perioden. Som projektingenjör kommer du att stötta dina kollegor i olika arbetsuppgifter med allt från dokumenthantering och projektplaner till att följa upp tidsplaner och sköta större delen av den tekniska dokumentationen. Du kommer att ha en viktig roll och vara spindeln i nätet. För Stockholm Vatten och Avfall är det viktigt att man är en engagerad medarbetare som har förmågan att självständigt driva sina arbetsuppgifter framåt samtidigt som man fungerar bra i olika typer av gruppsammansättningar. Tillsammans jobbar ni mot visionen: Tillsammans för världens mest hållbara stad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Uppdraget kommer att vara på heltid sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet och att det finns ett fortsatt behov hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör på Stockholm Vatten och Avfall kommer ditt arbete vara att stötta projektledarna i olika projekt. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att granska tekniska dokument, följa upp förfrågningar från leverantörer, hantera projektplaner och följa upp tidsplaner samt organisera möten och skriva mötesprotokoll. I tjänsten ingår det även att sköta en rad olika administrativa arbetsuppgifter så som att administrera sekretesshandlingar, skriva anteckningar och protokoll samt söka ritningar och anteckningar i Stockholm Vattens olika system och ta fram ekonomiska sammanställningar. Rollen ställer stora krav på förmågan att kommunicera och samverka med enskilda individer och grupper.

Du kommer till exempel att:
 • Jämföra tekniska dokument
 • Ta fram projektdirektiv, projektplaner och övriga beskrivande dokument
 • Följa upp och styra tidsplaner
Tjänsten passar dig som brinner för miljöfrågor och vill lära dig hur kvalitetskontroll fungerar i stora samhällsprojekt. Som projektingenjör kommer du få en god inblick i projektets olika delar och erbjudas en varierad vardag. Du kommer få insikter i komplexiteten av denna typ av samhällsprojekt och få ta del av allt spännande och utmanande som detta genererar.

Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse av att arbeta med stora projekt inom samhällsbyggnad.
 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning
 • Har erfarenhet från projektarbete, exempelvis från din utbildning
 • Har stor vana av Officepaketet samt en god förmåga att uttrycka dig i skrift
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Som person är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog. Vidare behöver du vara självgående, strukturerad och ansvarstagande för att lyckas i rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader framåt
 • Placering: Solna
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.