Marknadsassistent till YIT Sverige!

Marknadsassistent till YIT Sverige!

Känner du dig redo att kliva in i en ny och utvecklande roll där du får chansen att arbeta brett med kommunikation och marknadsföring för ett internationellt byggbolag? Om du studerar en utbildning med inslag av marknadsföring så vänta inte med att skicka in din ansökan då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för YIT Sverige en student som vill arbeta brett med marknadsföring. Du kommer i rollen som marknadsassistent att stötta och assistera kommunikations- och marknadschefen som idag är självständigt ansvarig för hela kommunikations- och marknadsavdelning i Sverige. Du kommer tillhöra deras kontor i Solna och kan anpassa dina arbetsdagar efter ditt schema.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos YIT. Uppdraget kommer att vara på deltid och beräknas inledningsvis att sträcka sig 6 månader. Det finns även möjlighet att bli förlängd på uppdraget.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter kopplade till marknadsföring och kommunikation, högt som lågt. Du kommer i rollen att producera och publicera innehåll för externa och interna kanaler. Dina dagliga arbetsuppgifter kan exempelvis vara att ta fram, skriva och översätta kommunikationsmaterial, skriva reportage om deras olika projekt, skriva pressmeddelanden samt mediebearbetning.

Du kommer bland annat:
 • Ta fram, skriva och publicera projektinnehåll till områderna beläggning och infrastruktur
 • Arbeta med företagets externa kanaler så som YIT:s Sociala medier
 • Genomföra medarbetarintervjuer som underlag till intern och extern marknadsföring
Vi söker dig som
 • Studerar en högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring, kommunikation eller journalistik
 • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då arbetet kommer ske på båda språken
Det är meriterande om du...
 • Har erfarenhet inom layoutprogram, exempelvis Illustrator eller Photoshop
 • Har relevant erfarenhet inom marknadsföring, employer branding eller sociala medier
Vi ser att du besitter egenskaper som ansvarstagande och initiativtagande och du ska inte vara rädd för komma med egna idéer. Vidare bör du vara strukturerad, flexibel och problemlösande för att kunna trivas i de varierande arbetsuppgifter som rollen innefattar. En god samarbetsförmåga är även viktigt för att passa för denna roll. Du bör självfallet även ha ett gediget intresse för marknadsföring, kommunikation och trivas i en roll där du får producera text.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 8-16 timmar i veckan med viss flexibilitet
 • Kontaktuppgifter: Camilla.viden@academicwork.se
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och YIT Sveriges önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

YIT Sverige är ett internationellt byggbolag med stadsutveckling som drivkraft. De är en av Nordeuropas främsta aktörer inom branschen som skapar och utvecklar mer attraktiva och hållbara samhällen. Tillsammans är de idag över 10 000 medarbetare i 11 verksamhetsländer.

I Sverige erbjuder dem sin expertis inom beläggningsarbete och infrastruktur med fokus på projekt inom grund- och anläggning samt tunnel- och berg. De har funnits på den svenska marknaden i närmare 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Som en del av en internationell koncern arbetar dem flexibelt och erbjuder sina kunder kostnadseffektiva och hållbara lösningar genom rätt kompetens, innovation och den senaste tekniken.