Kundrådgivare med intresse för teknik sökes till Vattenfall!

Kundrådgivare med intresse för teknik sökes till Vattenfall!

Vill du jobba med service hos en av Europas största elproducenter? Nu söker vi kundrådgivare med tekniskt intresse till Vattenfall! Är du en person som trivs att prata med kunder samtidigt som du drivs av att lösa problem? Är du vidare en strukturerad person som lägger vikt att få arbeta tillsammans med kollegor och redo för att ta nästa steg i karriären? Ansök redan idag - vi applicerar löpande urval.

Information om uppdraget

Nu finns möjligheten att börja arbeta hos en utav Europas största elproducenter. Vattenfall är på en stor tillväxtresa och de behöver därför stärka upp sin kundserviceverksamhet ytterligare. Inom Kundrelationer Privat/SME äger man relationen och utvecklar servicenivån till Vattenfalls privatkunder och små- och medelstora företag. Man samordnar kundinteraktioner och bedriver kundserviceverksamhet för bland annat kundfrågor, fakturering, nätavtal, ledningsanvisning, reklamationer, skadestånd, felanmälan och utredningar.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Du erbjuds
 • Arbetslivserfarenhet hos en av Europas största elproducenter
 • Nya fräscha lokaler i anslutning till Solna och Mall of Scandinavia
 • Dedikerat samarbete med en Konsultchef på Academic Work
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Rollen innefattar att ansvara för att säkerställa att kund och anläggningsdata är korrekt registrerat i kund-och faktureringssystem. Utredningarna initieras genom att en eventuell avvikelse uppmärksammas. Utredningsarbetet förutsätter att personen kan tolka uppgifter i interna system, föra dialog med entreprenörer och kunder. Rollen innebär även att besvara fakturafrågor och ge bästa möjliga service till kunderna.

Vi söker dig som
 • Gymnasieexamen inom el, teknik eller liknande. Alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
 • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska
Det är meriterande om du har:

* Arbetslivserfarenhet från elbranschen, serviceyrken eller administration

Vi söker dig som är
 • Serviceinriktad
 • Kommunikativ
 • Samarbetsvillig
 • Sjävgående
Övrig information
 • Start
 • Omfattning
 • Placering
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se