Kundkoordinator för 2 månaders heltidsuppdrag i Solna

Kundkoordinator för 2 månaders heltidsuppdrag i Solna

Det här är jobbet för dig som har erfarenhet av kundservice och kundkontakt, finns tillgänglig för omgående svar och nu vill ta nästa steg in i en meriterande roll med mycket eget ansvar där dagarna är en blandning av återkommande rutinarbete och olika spännande projekt. Sievert Group söker nu en kundkoordinator för 2 månader heltidsuppdrag till sitt kontor i Solna. Starten är omgående och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt efter att rätt ansökan kommit in då vi arbetar med löpande urval. Vänta därför inte till helgen med att lämna in din ansökan, skriv istället en grym motivering till varför du är rätt för tjänsten och ansök nu direkt!

Information om uppdraget

Academic Work söker kundkoordinator på heltid till Sievert Groups lokaler i Solna för ett uppdrag på två månader.

Då vår kund Sievert Groups behöver extra stöttning i kontakten med sina kunder under två månaders tid finns nu möjligheten för dig som har god erfarenhet av kundkontakt att kliva in i en roll som kundkoordinator hos Sievert Group. Du kommer arbeta självgående och ha stort eget ansvar under uppdraget men det ska nämnas att du kommer arbeta i nära samarbete med en senior kollega som givetvis kommer finnas som stöttning i din arbetsvardag.

Sievert Group är en världsledare som specialiserar sig på högkvalitativa värmeverktyg för professionella användare. Målet är att utveckla, tillverka och tillhandahålla innovativa och högkvalitativa verktyg för alla typer av svetsning, lödning och värmeapplikationer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sievert Group. Uppdraget kommer att vara på heltid och Sieverts behov är löpande. På sikt finns även möjlighet att bli anställd direkt av Sievert Group förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundkoordinator spelar du en nyckelroll i arbetet att behålla hög kundnöjdhet genom att stödja kunderna kring beställningar och leveranser. Din huvudsakliga uppgift är att hantera inkommande ordrar för Sievert Groups kunder men rollen innebär även att vara behjälplig kring kunders pris- och produktfrågor.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera kunders ordrar i affärssystemet MS Dynamics NAV samt säkerställa att orderbekräftelse skickas till kunden
 • Vara behjälplig kring frågor rörande leveranstider från både kunder samt fältsäljare.
 • Fakturering
 • Uppdatera kundinformation i NAV.
 • Hantera bland annat exportdokumentationer
 • Vara delaktig i säljstatistisk rapportering
Tjänsten passar dig som letar efter en meriterande roll med mycket ansvar och en bra mix mellan rutinarbete och projektarbete. Vi tror att du som söker den här rollen har erfarenhet av kundkontakt och kanske även administration sedan tidigare men det viktigaste för tjänsten är att du är rätt person och är tillgänglig för omgående start.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av kundservice
 • Behärskar svenska och engelska flytande då båda språken förekommer i tjänsten
 • Goda kunskaper i Excel samt övriga Microsoft Office-program
Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV sedan tidigare men det är inget krav. Skulle du dessutom behärska finska är även det meriterande men inget krav.

Som person är du en målmedveten och analytisk servicestjärna. Givetvis är du dessutom en lagspelare!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid två månader
 • Lön: Enl. Överenskommelse
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sieverts önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sievert AB är en världsledare som specialiserar sig på högkvalitativa värmeverktyg för professionella användare. Målet är att utveckla, tillverka och tillhandahålla innovativa och högkvalitativa verktyg för alla typer av svetsning, lödning och värmeapplikationer.

Sievert har funnits sedan 1882 och grundades av Carl Richard Nyberg, en specialist på lödning som därav var väl medveten om att lödtekniken på 1880-talet inte var den allra bästa. Nyberg var också envis och fast övertygad om att det måste gå att hitta en värmekälla som kunde effektivisera arbetet. Efter mycket experimenterande hemma i sin lägenhet lyckades han hitta en lösning och 1882 hade han den första konstruktionen på sin lödlampa, eller blåslampa som den också kom att kallas. Carl Richard Nyberg fick patent på sin uppfinning.

Samma år slog den blivande industrimannen Max Sievert upp dörrarna till en maskinaffär i Stockholm som kom att bli grunden till en industrikoncern. När Nybergs och Sieverts vägar senare skulle korsas skapades ett samarbete som idag är Sievert. Nyberg tillverkade blåslampor och Sievert sålde dem över hela världen.

Sedan 2003 ingår Sievert AB inom Rothenberger Group