Kundintegratör med tekniskt intresse till Svea Ekonomi

Kundintegratör med tekniskt intresse till Svea Ekonomi

Har du ett intresse för IT och teknik och trivs med att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Är du dessutom en person som drivs av att lösa problem och utveckla kundrelationer? Då kan det här var tjänsten för dig! I rollen som Kundintegratör hos Svea Ekonomi ansvarar du för att starta upp och hjälpa kunder i sin tekniska integration mot företagets e-handelsplattform. Det betyder att du utöver att agera teknisk support även kommer hantera avtal och projektleda egna kundcase. Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Kundintegratör till Svea Ekonomi med start under början på hösten. I rollen som Kundintegratör arbetar du mot kunder och samarbetspartners som använder sig av Svea Ekonomis betalningslösningar för e-handel. Du kommer ansvara för att kundernas tekniska integration mot plattformen blir så smidig som möjligt och därigenom vara delaktig i att utveckla hela integrationsprocessen. Du kommer arbeta från Svea Ekonomis kontor i Solna och vara en del av ett arbetsteam bestående av fyra Kundintegratörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svea Ekonomi. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Kundintegratör kommer du arbetat med att stötta företagets kunder och samarbetspartners i alla frågor som rör den tekniska integrationen mot Svea Ekonomis e-handelsplattform. Du kommer exempelvis att:
 • Hjälpa kunder att komma igång och integrera tjänsterna
 • Agera 2nd line support och hantera eventuella problem kopplat till driften av systemen
 • Konfigurera kunders betalmetoder enligt avtal
 • Projektleda kundcase och därigenom bidra till tjänsternas vidareutveckling
Tjänsten passar dig som har ett starkt tekniskt intresse och drivs av att lösa problem. I den här rollen kommer du att samarbeta med företagets utvecklare och därför är det en fördel om du har en förståelse IT och programmering. Därutöver passar tjänsten dig som trivs med att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor.

Vi söker dig som
 • Har ett starkt intresse för IT och teknik
 • Har erfarenhet av att arbeta i en serviceorienterad roll
 • Har goda datorkunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal skrift då arbetet kommer ske på båda språken
Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta som teknisk support. Om du dessutom har kommit kontakt med fakturahantering ses det också som meriterande för den här tjänsten.

Som person ser vi att du är social, kommunikativ och har lätt för att bemöta nya människor. Därutöver har du ett problemlösande och prestigelöst arbetssätt samtidigt som du är nyfiken inför att ta dig an nya utmaningar. Avslutningsvis ser vi att du är noggrann person med ett stort kvalitetsfokus.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Solna
 • Kontaktuppgifter: Karin Börjesson, karin.borjesson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Svea Ekonomis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svea Ekonomi är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Företaget erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar de även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. De erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner.