Kundhandläggare till expansiva Santander Consumer Bank

Kundhandläggare till expansiva Santander Consumer Bank

-Jag får energi och daglig utveckling av att möta människor med olika bakgrunder och nationaliteter och jag har själv möjlighet att påverka hur långt jag kan komma i företaget. När jag går till jobbet känns det inte som att gå till jobbet utan till en plats där vi umgås och skrattar. Så beskriver en kollega hos Santander sin arbetsplats. Låter detta som något för dig? Har du 1-2 års erfarenhet från kundinriktade tjänster, ett intresse för att arbeta med merförsäljning och trivs med resultatinriktad uppföljning? Då tror vi det här är en tjänst för dig.

Information om uppdraget

Är du en driven person som triggas av att arbeta efter mål och resultatuppföljning? Academic Work erbjuder dig en fantastisk möjlighet till ett meriterande heltidsjobb hos Santander som är en marknadsledande leverantör inom bank och finans. Academic Work söker för Santanders räkning kundtjänsthandläggare på heltid. Du får in en fot i bankvärlden och samtidigt chansen att ta del av en gemenskap där ni ständigt utmanar och uppmuntrar varandra för att nå maximal utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Santander Consumer Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Santander Consumer Bank.

Arbetsuppgifter

Som kundhandläggare kommer du;
 • Via telefon ta emot samtal från både nya och befintliga kunder för frågor kring krediter och sparkonton.
 • Vid inkommande samtal erbjuda både nya och befintliga kunder tilläggstjänster och informera om hela Santanders produktportfölj
Då prestation och utveckling är någonting som vår kund uppmuntrar kommer du även att kontinuerligt erbjudas uppföljning med din teamleader som coachar, belönar och stämmer av din egen utveckling. För att sporra sina anställda anordnas interna tävlingar och teamaktiviteter. Samtidigt eftersträvas en god sammanhållning där ni som team har gemensamma målsättningar och möter framgångar och motgångar tillsammans.

Utvecklingsmöjligheter:

På uppdrag hos vår kund Santander har du alltid någon som uppmärksammar dina styrkor och uppmanar dig att dela med dig av förslag till förbättringar. Det är bara du som bestämmer hur långt du vill gå och Santander erbjuder dig bland annat möjligheter till interna rotationer mellan avdelningar för att variera och utmana ditt arbete. Framför allt kommer du till en plats där du vågar vara annorlunda, får göra din röst hörd och där skratt är en naturlig del av vardagen.

Vi söker dig som
 • Har ett starkt intresse för kundrelationer och trivs med telefonkontakt
 • Skriver och talar svenska för att kunna kommunicera med Santanders kunder
 • Troligtvis har 1-2 års erfarenhet från tjänster inom kundservice/försäljning/butiksarbete/restaurang eller arbetat med kundhantering och service inom ett annat område. Alternativt erfarenheter från sommar- eller extrajobb inom områdena.
 • Tidigare arbetat med någon form av merförsäljning
 • Mycket meriterande är om du arbetat via telefon alternativt arbetat på bank eller inom försäkringar. Har du något av detta får du gärna ange det redan i motiveringsrutan för din ansökan.
Som person drivs du av att arbeta efter mål och uppföljning och triggas av utmaningar i ditt arbete. Att du har lätt för att kommunicera och är en riktig team-player ser vi som en självklarhet! Det kan till och från vara ett högt arbetstempo och vi ser därför att du har ett effektivt tillvägagångssätt samt är stresstålig.

Övrig information
 • Start: februari 2020
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Arbetstid: Kontorstider, måndag-fredag 08:30-17:00
 • Placering: Solna Strand
 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Santanders önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Santander Consumer Bank är en del i den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. I Sverige har vi 440 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, betal- och kreditkort samt lån och leasing för fordon. Santander i Sveriges har cirka 450 anställda och har kontor i Solna.