Kravhandläggare till Santander Consumer Bank

Kravhandläggare till Santander Consumer Bank

Är du student med minst 2 år kvar av dina studier? Har du erfarenhet eller intresse inom bank och finans och söker ett deltidsjobb? Isåfall skulle denna tjänst kunna vara passande för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Santander Consumer Banks räkning två studenter som kommer arbeta som kravhandläggare i Collections-teamet. Collections främsta mål är att minska företagets förluster och maximera återvinningarna när förlusten trots allt blivit ett faktum. Santanders strategi är att outsourca Collections. Den interna avdelningens uppgift är att driva finansiella resultat genom ett nära samarbete med de externa samarbetsparterna. Collections Sverige är en avdelning om 17 personer uppdelat i ett managementteam, en Early Collection och en Late Collection.

Arbetsuppgifter

Som kravhandläggare kommer du främst att arbeta med att ta emot inkommande samtal från de kunder som av olika orsaker hamnat efter med sina betalningar till banken. Din uppgift är vidare att komma överens med kunden om en återbetalningsplan och ge den service och som kunden behöver i denna situation för att lösa deras ärenden.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal från kunder via telefon i ärenden som gäller betalningssvårigheter
 • Lägga upp avbetalningsplaner tillsammans med kund och ge service och råd för det specifika fallet.
Tjänsten passar dig som vill ha meriterande erfarenhet vid sidan av dina studier och som vill utvecklas tillsammans med ett internationellt företag. Detta är en unik möjlighet för dig som vill bygga på ditt CV med eftertraktad erfarenhet inom finansbranschen.

Vi söker dig som
 • Är student och har minst 2 år kvar av dina studier
 • Har ett starkt intresse för kundrelationer och trivs med telefonkontakt, Vi ser att du tidigare har jobbat med telefonen som arbetsredskap, till exempel med kundtjänst i någon form, alternativt med telemarketing eller som innesäljare. Har du arbetat med krav eller liknande uppgifter förut ses detta som mycket meriterande.
 • Skriver och talar svenska och engelska för att kunna kommunicera med Santanders kunder
 • Du har en gedigen förståelse för kundvård och sätter stort värde på att agera professionellt och serviceinriktat i din kontakt med kunder.
Som person är du ansvarsfull och har ett starkt driv att prestera hög kvalitet. Du trivs med att jobba tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål och bidrar med god stämning till gruppen. Har du något av detta får du gärna ange det redan i motiveringsrutan för din ansökan.

Övrig information
 • Start: så snart som möjligt
 • Omfattning: Deltid ca 4 h per vecka och heltid några veckor under sommaren, långsiktigt
 • Arbetstid: Arbetspassen ligger mellan måndag-fredag 08:30-17:00. Passlängen varierar mellan 4-8 timmarspass
 • Placering: Solna Strand
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Santander Consumer Bank är en nordisk bank med lokal närvaro och global styrka som gör det möjligt för människor och företag att förverkliga sina idéer.
Santander Consumer Bank tillhör den spanska bankkoncernen Banco Santander som är en av världens största banker med 194 000 anställda, 3,6 miljoner aktieägare och 121 miljoner kunder främst i Europa och Latinamerika.
I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder och cirka 300 medarbetare med kontor i Solna strand. Vi erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel.