Kombinera rollen som drifttekniker med en kundnära vaktmästarroll hos ledande byggföretag via Coor

Kombinera rollen som drifttekniker med en kundnära vaktmästarroll hos ledande byggföretag via Coor

Hos Coor är kontoret ditt kungadöme där du ser till att allt fungerar. I din roll som drifttekniker/kundvärd följer du upp felanmälningar och levererar bästa service genom att proaktivt lösa fastighetsrelaterade problem kopplade till undercentral, ventilation och fläktrum. I rollen sitter du sällan stilla utan är majoriteten av tiden på något av företagets våningsplan för att lösa kundernas problem - som en modern variant av vaktmästare. För rätt person är start omgående och uppdraget är långsiktigt, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coors räkning en kundvärd/drifttekniker till deras kunds kontor i Solna. Kunden är väletablerade och en av byggbranschens ledande verksamheter. Rollen är utformad på 30% drifttekniker och 70% kundvärd.

Coor är ett av Sveriges största Facility Management-företag dit Academic Work historiskt sett haft flertalet lyckade rekryteringar. Du kommer att vara del av ett team på 16 personer som ansvarar för att allt fungerar som det ska på kontoret. Varje kundvärd är ansvarig för två våningar i byggnaden och du kommer även ansvara för mer avancerade ärenden kopplade till undercentral, ventilation och fläktrum för att nämna några.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på heltid och förutsatt att allt fungerar bra mellan alla parter så är uppdraget mycket långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som kundvärd/drifttekniker känner du stor stolthet över att proaktivt förhindra problem på kontoret. Detta gör du genom att gå ronder på kontoret för att se om något behöver fixas till - exempelvis tekniska problem kopplade till skrivare eller mer allmänna problem som att en lampa flimrar i ett mötesrum. Du kommer även att åtgärda inkommande felanmälningar kopplade till:
 • Ventilation så som värme/kyla
 • Fläktrum
 • Undercentral
 • Enklare ärenden av VVS-typ samt
 • Brandcentral
Då du är ansiktet utåt för Coor är det viktigt att du är tillmötesgående och hjälper till där behov finns.

Vi söker dig som

Du är en sådan person som sprider god energi var du än går, då man i denna roll arbetar med internservice och du kommer ha stor påverkan på dina kunder. Du är prestigelös och ligger alltid steget före, där du både ser och löser problem innan de uppstår.

Vi tror att du tidigare har:
 • Har utbildning inom alternativt arbetat med driftteknik
 • Arbetat i en roll med fokus på service eller bemötande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: I januari/ början av februari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna. Hit tar du dig enklast med pendeltåg (Ulriksdals station sedan 7 minuters promenad).
 • Kontaktuppgifter: sts03@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coor:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork