Juniorkonsult inom kemi- & miljö till Herax Food

Juniorkonsult inom kemi- & miljö till Herax Food

Vill du arbeta med kemi- och miljöfrågor? Vill du arbeta med frågor som rör miljökrav inom EU med både svenska och internationella kunder? Här erbjuds du ett omväxlande arbete där du får möjlighet att utveckla och sätta din personliga prägel på verksamheten. Ta chansen och sök tjänsten till Herax Food nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Herax Foods räkning dig som vill arbeta med kemi- och miljöfrågor till sitt team bestående av fem personer. Med ambition att växa söker de ytterligare en medarbetare som kan bidra med sin kompetens och som kommer att arbeta nära en erfaren kollega. Du kommer att utgå från deras lokal belägen i Solna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Herax Food. Uppdraget kommer att vara på heltid och inleds med 6 månaders provanställning. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior konsult inom kemi- och miljöfrågor kommer du att arbeta tillsammans med en erfaren kollega med svenska och internationella kunder i frågor som rör miljökrav inom EU, utredning av regelverksfrågor och genomföra riskbedömningar i kemikaliehantering. Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med fortlöpande utbildning där du får möjlighet att utveckla och sätta din personliga prägel på verksamheten.

Du kommer till exempel att:
 • Administrera rapporter till bland annat olika myndigheter
 • Ha kontakt med kunder
 • Granska förpackningar
 • Arbeta med produktsäkerhet
Vi söker dig som
 • Har en naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning mot kemi, toxikologi eller motsvarande. Alternativt kan annan relevant utbildning och erfarenhet som vi kan bedöma som likvärdig vara aktuellt
 • Har goda kunskaper i samtliga Microsoft Office-program
 • Kommunicerar obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska
Det är meriterande om du
 • Har kompletterat din utbildning med inriktning mot miljö
 • Besitter ytterligare språkkunskaper
 • Har några års yrkeserfarenhet
Herax Food eftersträvar nyfikenhet samt enkelhet och värderar därför egenskaper som förmåga att förstå komplexa frågor och förklara dessa på ett tydligt sätt. Du bör tycka det är kul att upptäcka och lära dig nya områden, ha lätt för att samarbeta och att ta egna initiativ.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna Business Park
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Herax Food önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Herax Food på deras hemsida: www.heraxfood.se.