Juniora kundtjänstmedarbetare med hjärta för service till Hermods Studerandeservice!

Juniora kundtjänstmedarbetare med hjärta för service till Hermods Studerandeservice!

Är du den som vännerna vänder sig till för hjälp och vägledning kring allt och ingenting? Eller är du kanske den som hjälper andra i din yrkesroll idag men som vill ha en ny arbetsplats med nya kollegor och en ny chef med allt vad det innebär? Är att brinna för service och kundbemötande dessutom en självklarhet? Perfekt! Då har du hittat rätt. Hos Hermods erbjuds du en trygg och långsiktigt anställning där du får en möjlighet att utveckla deltagare och elever genom att vägleda dem rätt. Ansök idag då vi stämmer av ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hermods räkning två medarbetare som kommer att tillhöra deras Studerandeservice som idag består av 15 medarbetare. Studerandeservice är ett affärsstöd för Hermods olika verksamheter, och utgör således en central del av Hermods. Här finns Hermods Kundtjänst, Support och SFI-central administration. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Solna Business Park och tillhör ett härligt gäng som med ett gott ledarskap utvecklar dig själv i din yrkesroll och Hermods i stort med mål om att vara Sveriges bästa företag inom utbildning och samhällsintegration. Just nu är Studerandeservice i en positiv förändringsfas vilket ger dig en unik förutsättning att vara med på deras resa!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hermods önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hermods.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på Hermods Studerandeservice kommer du arbeta med att besvara frågor från presumtiva elever och hjälpa befintliga studerande med studerandeadministration. Du ger alltid ett gott bemötande över telefon, chatt och mail och är mån om att eleverna ska få ett toppklassigt men ändå effektivt bemötande. Exempel på arbetsuppgifter är att besvara intresseanmälningar, utföra studerandeadministration, hjälpa elever med lätt teknisk support i lärplattformen Novo eller andra system. Du utför betygs- och diplomhantering, hänvisningar (växelfunktion) och har regelbunden kundkontakt. För rätt person finns goda möjligheter till ett växande ansvar i rollen som du tillsammans med din team leader banar rätt väg för.

Vi söker dig som
 • Vill jobba med service via mail, telefon och chatt
 • Har en gymnasial utbildning och till fördel har arbetat extra med ett servicerelaterat yrke
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har möjlighet att arbeta två kvällar och helg cirka var tionde vecka, men det kan komma att variera
 • Har god dator- och systemvana
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller ett administrativt arbete.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och flexibel. Du är socialt kompetent och brinner för service. Vidare är du noggrann, uttrycker dig väl i tal och skrift och är pedagogisk i ditt sätt att kommunicera samtidigt som du bibehåller effektivitet.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
 • Placering: Solna Business Park
 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson eller Nina Haskel
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Deras yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år över 70 000 personer med utbildning, coachning och jobbmatchning. Hermods ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.