Juniora ingenjörer till SAS

Juniora ingenjörer till SAS

Academic Work ger nu dig en unik chans att få en flygande start på din karriär in i ett internationellt företag. På SAS får du möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö på ett välmeriterat flygbolag. Du kommer att bidra till att ständig förbättra SAS produkter för att öka säkerheten för alla passagerare.

Information om uppdraget

Academic Work söker ingenjörer till SAS CAMO. CAMO organisationen på SAS ansvarar för SAS-flottans luftvärdighet och inkluderar de tre avdelningarna Contracts, Engineering and Maintenance Planning & Control. Organisationen sysselsätter ca 105 personer i Stockholm.

Vi söker nu ingenjörer till avdelningen Engineering. Avdelningen ansvarar för genomförandet av alla tillämpliga underhålls-och myndighetskrav, övervakning av flottans tillförlitlighet och underhållsbudget för flygplan och motortyper som opereras av SAS. Avdelningen sysselsätter 43 personer och har ett nära samarbete med övriga i den tekniska avdelningen, Flight Operations, Network Planning, Fleet Management, Finance, luftfartsmyndigheter, underleverantörer, etc.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SAS. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Ingenjör på CAMO Engineering kommer du att arbeta i en dynamisk organisation i ett välmeriterat flygbolag. Avdelningen ansvarar för luftvärdighet, säkerhet och tillförlitlighet för luftfartyg och komponenter enligt tillverkarens rekommendationer och myndighetskrav.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kontinuerliga förbättringar av SAS produkter och processer för att reducera kostnader och förbättra vår service i en komplex och krävande miljö
 • Behandla och genomföra luftvärdighetsdirektiv och Service Bulletiner för att förbättra säkerheten, prestandan och tillförlitligheten
 • Stödja andra avdelningar inom SAS med din expertis
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och har rätt kompetens och personlighet för att passa in i ett litet, allsidigt team. På SAS kommer du få en raketstart på din karriär genom att lära av dina seniora kollegor. Du kommer att börja ditt uppdrag med att genomgå utbildningar som myndigheterna kräver samt blir tilldelad en mentor som tillsammans med dig kommer skräddarsy din introduktion.

Vi söker dig som
 • Har en universitetsexamen i Flygteknik, Mekanik eller Elektroteknik
 • Har mycket goda engelskkunskaper muntligt och skriftligt
 • Har utmärkt kommunikationsförmåga samt en förmåga att snabbt förvärva nya färdigheter
Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska samt ett brinnande intresse för flygteknik.

Som person har du lätt att lära och ta dig an nya arbetsuppgifter då utveckling av din kompetens kommer ske i snabb fart. Du kommer att ha mycket kontakt med andra, både interna och externa parter och därför är det viktigt att du har lätt för att ta kontakt, kommunicera och själv söka upp den information eller de personer du behöver för att ta arbetet framåt. Vi ser även att du gillar att lösa problem och att samarbeta med andra då du kommer arbeta i ett litet, allsidigt team

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Frösundavik samt resor i tjänst ingår
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SAS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork