Junior med erfarenhet från IT-support?

Junior med erfarenhet från IT-support?

Vår kund söker nu dig som är service minded, problemlösande och med erfarenhet av arbete i helpdesk/IT-support. Tjänsten är som IT-support och för att trivas i den här långsiktiga rollen ser du dig själv i en roll innehållande mycket telefonkontakt med kollegor som behöver dig som räddaren i nöden med deras IT-relaterade problem i vardagen. Låter detta som du? Ansök nu då vi tillämpar löpand urval.

Information om uppdraget

Vår kund söker en ny stjärna till sitt IT-support team. I dagsläget är man fyra personer i teamet varav en kollega från Academic Work. Nu ser man fram emot att bli fem personer. En av anledningarna till att den Academic Work-anställda kollega vi nämner ovan trivs så bra är att din blivande chef leder genom att genuint bry sig om er i teamet och låter er utvecklas inom era respektive roller.

För denna roll är det bra om du är morgonpigg. Arbetstiderna är 07-16 och kontoret ligger i Solna.

Du arbetar främst med felsökning och att supporta kollegor via telefon. För detta söker vi dig som har erfarenhet av IT-relaterat arbete och är kunnig inom området. Utöver det har du en känsla för service och trivs med att hjälpa till när kollegorna sliter sig i håret för att IT:n strular och de inte vet vad de ska göra.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i supporten och därmed stöttar du och resten av teamet era kollegor i organisationen genom att besvara inkommande samtal och bistå med felsökning och att lösa IT-relaterade problem.

Utöver inkommande samtal kommer vissa ärenden in via mejl eller via besök från kollegor.

Vi söker dig som
  • behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift då båda språken förekommer i tjänsten.
  • har 1-2 års erfarenhet av roll inom helpdesk/IT-support.
  • är service minded och ser sig själv trivas på lång sikt i en roll där du bistår kollegor med support över mestadels telefon.
Övrig information
  • Start: Enl. överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se