Junior integrationskonsult inom C# .NET

Junior integrationskonsult inom C# .NET

Vill du få en rivstart på din IT-karriär och snabbt komma in en specialistroll som integrationskonsult? För dig som trivs med många kontaktytor parallellt med programmering och vill till ett team där det finns mycket att lära kan detta vara jobbet du letat efter! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker två integrationskonsulter till Evry med start i augusti. Teamet växer och du kommer efterlängtad till en grupp med många erfarna kollegor att lära från. Efter ett grundligt intro till rollen och genomförande av utbildningar kommer du, förutom en coachande chef, att ha en nära kontaktperson i teamet att bolla med för att ge dig bästa möjliga förutsättningar till utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Evry.

Arbetsuppgifter

Som integrationskonsult kommer du arbeta med olika integrationsprojekt för Evrys kunder, både inhouse och på plats hos kund. Oftast arbetar minst två integrationskonsulter med varje projekt. Projekten varierar både till bransch, omfattning och komplexitet men sker primärt i Microsoftmiljö. Du kommer att sköta kontakten med kund och andra intressenter och själv ansvara för att driva ditt arbete framåt och leverera enligt plan.

Du kommer till exempel att:
 • Delta i planeringen av projekt
 • Arbeta med utveckling, design och implementering av integrationslösningar för t.ex. system för e-commerce, transport eller andra affärssystem.
 • Fungera som en rådgivande partner till kunder
 • Ansvara för kommunikation med kunder och andra intressenter
Tjänsten passar dig som är ny i din IT-karriär och vill till en kommunikativ roll med stora utvecklingsmöjligheter. Teamet lär sig tillsammans nya funktioner och trender inom relevanta områden varför du uppmuntras att ständigt vidareutvecklas. Just nu intresserar sig teamet t.ex. särskilt för Azure och kompetensutvecklas inom det.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom för tjänsten relevant område samt grundläggande kunskaper i C# .Net
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då båda språken används i rollen
Det är meriterande om du tidigare arbetat med XML-konvertering men det är inget krav för tjänsten.

Som person är du initiativrik och vågar gå utanför boxen för att driva ditt arbete framåt. Du har en stor personlig mognad och är orädd vilket gör att du känner dig trygg i nya situationer. Du har lätt för att knyta kontakt med nya människor, mycket tack vare din goda kommunikativa förmåga och att du anpassar din kommunikation till situation och målgrupp. Eftersom teamet delar mycket Best Practice och har stort stöd i varandra är det av stor vikt att du vågar ta för dig, deltar i diskussioner och känner dig trygg med din grupp. Vidare arbetar du på ett strukturerat sätt och skapar dig med lätthet en förståelse för verksamheten och ser helheten av ditt projekt.

Övrig information
 • Start: Augusti 2018
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman 08 522 576 17
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evry är ett företag med 8500 medarbetare som dagligen levererar IT-tjänster till 14000 kunder runt om i Norden, både inom offentlig och privat sektor. Evry som bolag bildades 2012 men har en 50 årig historia och bygger sin framgång på innovation, teknologi och närhet och målet är klart: Evry ska bli Nordens såväl största som bästa IT-företag.