Junior Invoice & Payment Manager till EVRY

Junior Invoice & Payment Manager till EVRY

Vill du komma in på ett expanderande företag i IT-branschen och få chansen att ta stort ansvar för deras kunder när det kommer till avtal och fakturering? Nu söker vi dig som har en examen inom ekonomi och gärna tar egna initativ och således kan nå långt i rollen som Invoice & Payment Manager hos EVRY.

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior Invoice & Payment Manager till EVRYs huvudkontor i Solna. EVRY är ett ledande IT-företag med ett team på 10 000 medarbetare och med en lokal närvaro på 50 orter i Norden. EVRY sitter i nyrenoverade lokaler med aktivitetsbaserat kontorslandskap. Här får du även möjligheten att arbeta med mycket frihet under ansvar då EVRY arbetar kontorstider med stor flexibilitet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos EVRY. Uppdraget kommer att vara på heltid och det är långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Invoice & Payment Manager kommer du, tillsammans med dina kollegor, att säkerställa en effektiv och säker hantering av fakturaunderlag och fakturering. Arbetet innebär att du kommer granska och läsa in dig på olika kundavtal som du kommer förhålla dig till under hela processen. Därefter ansvarar du för att faktureringen blir rätt utifrån de kundavtal du jobbar med samt eventuella offerter. Fokus kommer alltså främst ligga på det ekonomiska och att effektivisera fakturaflödet samt säkerställa att fakturor går ut med rätt debiteringsunderlag. Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ samtidigt som du kommer att arbeta i team gentemot företagets kunder.

Du kommer till exempel att:
 • Kontrollera och följa upp avtalens intäktsrelaterade villkor
 • Säkerställa att faktureringsunderlag är avtalsenliga
 • Säkerställa underlag till faktureringen från verksamhetens olika leveransområden
 • Arbeta med att effektivisera fakturaprocessen och fakturaflödet
 • Tillsammans med kundteam arbeta med avtalshantering för en eller flera kunder
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi från högskola, universitet eller motsvarande
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Skriver och talar svenska på en nivå där du kan tolka avtalsvillkor, läsa av fakturor och texter av akademisk karaktär, samt kan förklara och förmedla detta i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet av fakturering och viss avtalshantering
 • Har ett IT-intresse, eftersom EVRY är ett IT-företag
Som person är du noggrann och självgående samt tar ansvar för både dina egna och gruppens arbetsuppgifter. Du har en förmåga att överblicka processer och kan således se helheten utan att fastna i detaljer, samt har en lättsam inställning till problem som uppstår och hanterar lösningen av dessa på ett smidigt sätt. Du kan hantera flertalet arbetsuppgifter samtidigt och prioritera mellan dessa. Vidare värdesätter vi din kommunikativa förmåga när det gäller kontakten med såväl kollegor internt som kunder externt.

Övrig information
 • Start: Slutet av januari
 • Omfattning: Heltid, 40 h/vecka
 • Placering: Solna Business Park, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evry är ett ledande IT-företag med ett team på 10 000 medarbetare och med en lokal närvaro på 50 orter i Norden. De hjälper dig med allt från strategisk rådgivning och konsulttjänster till lösningar och outsourcing.