Junior GIS-ingenjör till Stockholm Vatten och Avfall

Junior GIS-ingenjör till Stockholm Vatten och Avfall

Besitter du kunskaper inom GIS, är noggrann och strukturerad och samtidigt intresserad av att arbeta på ett av Sveriges ledande vatten- och avloppsbolag? Stockholm Vatten och Avfall söker nu en junior GIS-ingenjör som ska arbeta med att dokumentera ledningsnätet. Vi använder oss av löpande urval så ta chansen och sök denna spännande tjänst redan idag!

Information om uppdraget

Stockholm Vatten och Avfall genomgår förändringar och är i behov av resursförstärkning. Academic Work söker därför en Junior GIS-ingenjör på heltid till Stockholm Vatten och Avfalls huvudkontor i Stockholm. Som GIS-ingenjör på Stockholm Vatten och Avfall kommer du arbeta med att dokumentera ledningsnätet i deras digitala kartsystem. Du kommer bli en del av ett familjärt gäng som värderar gemenskap så väl som arbetsmoral.
För Stockholm Vatten och Avfall är det viktigt att man är en engagerad medarbetare som har förmågan att självständigt driva sina projekt framåt samtidigt som man fungerar bra i olika typer av gruppsammansättningar. Tillsammans jobbar ni mot visionen: Tillsammans för världens mest hållbara stad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Vatten och Avfall. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt med en initial prövoperiod om 6 månader. Det finns därmed goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Arbetsuppgifter

Som Junior GIS-ingenjör kommer du arbeta med att uppdatera dokumentationen av Stockholm Vatten och Avfalls ledningsnät.

Du kommer till exempel att:
  • Komplettera information i ledningsnätsdatabasen. Du jobbar då i Geosecma, som bygger på ArcGIS.
  • Inhämta information från arkivet och uppdatera informationen i ledningsnätsdatabasen
  • Eventuellt göra mätningar i fält och inhämta information för att uppdatera ledningsnätsdatabasen.
Tjänsten passar dig som har ett intresse för GIS och vill arbeta på ett spännande företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som
  • Har studerat någon teknisk eftergymnasial utbildning inom GIS, Geografi eller liknande
  • Har vana av ArcGIS-baserade programvaror.
  • Har B-körkort
  • Talar svenska (då detta är arbetsspråket)
Det är meriterande om du

* Har arbetat med GIS och uppdatering av kartinformation eller liknande tidigare

Som person är du strukturerad och har bra ordning på ditt arbete. Du är noggrann, en engagerad lagspelare som skapar förtroende och skicklig på att föra tydlig dialog. Vidare är du självgående, flexibel och ansvarstagande.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm Solna
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.