Junior Applikationskonsult till EVRY!

Junior Applikationskonsult till EVRY!

EVRY är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag och vi använder deras lösningar dagligen. Allt från att ta ut pengar i bankomater eller boka tågbiljetter, till att informera dig om huruvida kollektivtrafiken är sen. Deras lösningar finns i bakgrunden och är således en mycket viktig funktion i hela vårt samhälle. Nu har du chansen att jobba i en professionell miljö med mycket kompetenta kollegor! Som applikationskonsult arbetar du med att upprätthålla verksamheten i IFS-applikationen för EVRY:s kunder! Det bästa är att man aldrig vet vad som väntar från den ena dagen till den andra, arbetet är väldigt dynamiskt. Samtidigt är det mycket frihet under ansvar vilket jag uppskattar- berättar en applikationskonsult som arbetar med just detta! Låter det intressant? Läs vidare!

Information om uppdraget

EVRY fortsätter att växa och därför söker vi nu en junior applikationskonsult som kan utöka IFS-teamet med fokus på drift!

Nu får du chansen att vara en del av ett härligt team med mycket erfarenhet. EVRY är dessutom ett bolag som erbjuder möjlighet till kompetensutveckling i flera led över tid, vad du gör beror på vilja och driv hos dig! Detta ger dig en riktigt bra möjlighet för en bra start på din karriär och en fin utveckling på EVRY över tid! När du börjar tilldelas du en mentor som hjälper dig lite extra att snabbt komma på banan och börja jobba mer aktivt med driften av applikationen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Evry.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult tillhör du ett sammansvetsat team tillsammans med en nära teamledare. Inom teamet ligger tyngdpunkten på god samarbetsförmåga och det finns alltid utrymme för att kasta ut en fråga eller få stöd och uppmuntran.

Arbetet innebär att du blir ansvarig för drift och upprätthållande applikationer så att allt fungerar som det ska för användaren. Det kommer att ske mottaganden av incidenter där du arbetar med dem utifrån prioritet, både individuellt och i team. Du arbetar gentemot både nya och befintliga kunder där ärenden kan handla om allt ifrån att användare saknar åtkomst till en viss funktion eller kunder som inte kan sälja produkten och därmed behöver hjälp. Arbetet sker även på strategisk nivå genom att implementera eller skapa metoder för förbättringar av system. Ditt arbete äger rum på mellanskikt och inte fullt på kodnivå utan du tittar bland annat på applikationer integrationer. Det är därmed av vikt att ha en god system- och databasförståelse.

Detta är en mycket lärorik och varierande roll som ger dig möjlighet att arbeta med breda IT-frågor. Om vilja och nyfikenhet finns, har du också så småningom möjligheten att testa på andra roller och exempelvis gå mot ren utveckling eller varför inte projektleda? När du väl fått en fot in på EVRY kan du vara trygg med att din utveckling kommer gå spikrakt uppåt och det finns stora möjligheter för dig!

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom systemvetenskap, data eller likande.
 • Har en god systemförståelse
 • Är bekväm i Windowsmiljöer
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Har ett stort intresse för IT
Det är meriterande om du
 • Tidigare arbetat i ett ärendehanteringssystem.
 • Tidigare arbetat med databaser
Vi söker dig som är hungrig och har en vilja att utvecklas och sträva framåt. Du har en förmåga att arbeta flexibelt i en föränderlig miljö och tar fullständigt ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga för att passa in i en roll med mycket kundkontakt och teamarbete.

Övrig information
 • Start: Omgående men hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, inledande 6 månader.
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRY:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver deras lösningar. Kombinationen av en djupgående förståelse för de branscher deras kunder arbetar i och EVRY:s geografiska och kulturella närhet betyder att de kan hitta lösningar anpassade för respektive kund.