Javautvecklare till CSAM - ett företag som erbjuder e-hälsa i världsklass

Javautvecklare till CSAM - ett företag som erbjuder e-hälsa i världsklass

Caring for Life är mottot som inspirerar medarbetarna på CSAM varje dag och gör dem till en viktig del av vårt uppdrag: att skapa värde för kunder och patienter genom innovativ och avancerad teknik för mjukvarulösningar. Vi gör det möjligt för vårdgivare att få tillgång till relevant klinisk information vid vårdpunkten, i syfte att erbjuda högkvalitativ vård till patienter. Vi söker nu efter dig med flera års erfarenhet av utveckling i Java som vill vara med på CSAMs fortsatta expansion och erbjuda sjukvårdsinformation av högsta kvalitet.

Information om uppdraget

Ett av CSAMs stora verksamhetsområden underhåller och utvecklar sedan 1965 ett i norden marknadsledande datasystem för blodcentraler, kallat ProSang. CSAMs ledande produktportfölj omfattar i övrigt innovativa nischlösningar inom ansluten vård, medicinsk bildbehandling, kvinnors och barns hälsa, akutvård, medicinhantering samt informationssystem för laboratorier.

CSAM är ett privatägt bolag inom e-hälsa där en stor del av vinsten används för att stärka produkter och tjänster, skapa en bra arbetsplats för sina medarbetare och verka för att göra det globala samhället bättre. CSAM möjliggör utmärkt sjukvård genom att tillhandahålla innovativa och nischade programvaror som med sin teknik räddar liv och skapar värde på riktigt. Vi söker nu efter dig som vill vara med på den fortsatta resan framåt!

Arbetsuppgifter

CSAM söker erfarna Javautvecklare med flera års erfarenhet av javautveckling i komplexa systemlösningar. Hos CSAM erbjuds du möjligheten att jobba brett och vidareutveckla Javabaserade ProSang system för blodcentraler. Utvecklingsavdelningen är i ett spännande teknikskifte där det finns stora möjligheter att vara med och bygga upp nya Java- och angularsystemet med teknik som ligger i framkant. Du kommer att arbeta i en stabil utvecklingsmiljö med moderna utvecklings-, projekt- och testverktyg där kodbasen bygger på moderna tekniker och ramverk inom Open Source. Du kommer få uppleva gemenskapen i ett väl fungerande och agilt team med varierande arbetsuppgifter i en livsviktig bransch. Rollen innebär nyutveckling och förbättring av befintliga funktioner samt underhåll av diverse system. Vi ser gärna att du har stor kunskap inom objektorienterade programmeringsspråk och är väl insatt i modern arkitektur och vanligt förekommande ramverk och tekniker.

Vad har CSAM att erbjuda dig?
 • En unik chans att göra något livsviktigt med din tekniska kompetens
 • Prestigelösa kollegor att utbyta kunskap med
 • Ett omväxlande och utvecklande arbete med stor frihet
 • Flexibla arbetstider och delaktighet i beslutsprocessen som rör utvecklingen
Vi söker dig som

Vi söker dig som är en mycket duktig utvecklare och trygg i din tekniska kompetens. Du trivs i en miljö där du får arbeta kreativt och uppfinningsrikt tillsammans med övriga kollegor i ett agilt team. Med CSAMs stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha ett stort verksamhetsintresse och drivas av att vara med i framtagandet av nya lösningar samt förvalta dessa långsiktigt. Vidare ser vi gärna att du är flexibel, självständig och tar stort ansvar i ditt arbete.

Förutom detta tror vi även att du har:
 • En högskoleutbildning (civilingenjör, data- eller systemvetare)
 • Flera års erfarenhet som utvecklare, starkt meriterande om du har mycket goda kunskaper i Java
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
CSAMs teknikstack:
 • TDD och agila processer
 • Java EE3, JPA/Hibernate, Wildfly/JBoss, Angular och Swing
 • Linux, Windows, Mac & Oracle
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CSAMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CSAM health develops and exports software solutions that enable healthcare providers to access relevant clinical information at the point of care. They are the leading provider of niche eHealth solutions in the Nordics. They create value through a unique blend of best-in-class innovative technology and outstanding human skills. They specialize in software solutions, maternity software, blood management software, medical imaging software among others.
Read more on their website