Inside Sales Coordinator till Ivoclar Vivadent!

Inside Sales Coordinator till Ivoclar Vivadent!

Gillar du sälj, koordinering, att jobba mot uppsatta mål och lockas av att själv få vara med och utveckla din egen roll? Har du kunskaper inom- eller vill lära dig mer om dentalbranschen? Då har du kommit rätt! Ivoclar Vivadent är just nu inne i en spännande resa och behöver därför rekrytera en Inside Sales Coordinator till sitt Sverigekontor. Du kommer att vara en viktig del i deras fortsatta utveckling och bearbetning av den nordiska marknaden. Låter detta som något för dig? Läs vidare!

Information om uppdraget

Ivoclar Vivadent är ett av världens ledande och mest innovativa dentalbolag och de både tillverkar och säljer ett omfattande utbud av produkter och system för tandläkare och tandtekniker. Företaget finns representerat i hela världen och sin nordiska organisation består av 22 personer där 10 av dem jobbar på Stockholmskontoret som du kommer att tillhöra. Du kommer att jobba närmast fyra av företagets utesäljare och arbetsklimatet präglas av hög kompetens och målinriktade personer, något vi hoppas kommer bidra till såväl din personliga som professionella utveckling!

Arbetsuppgifter

Som Inside Sales Coordinator kommer du att inneha en central roll i organisationen och vara mycket viktig i bearbetandet av både nya och befintliga kunder runt om i Sverige och på sikt förhoppningsvis i Norge. Det kan exempelvis innebära att via telefon göra olika säljkampanjer och allmän säljsupport. Andra arbetsuppgifter kan vara att
 • Genomföra mötesbokningar på nya och befintliga kunder för fältsäljarna samt planera deras resescheman.
 • Skicka varuprover
 • Ta emot anmälningar och administrera deltagarlistor för kurser och event
 • Underhåll och uppbyggnad av kundfakta i CRM system.
Vi tror att rollen passar dig som tycker om att sätta upp mål för ditt arbete och dig som motiveras av att själv kunna påverka din lön och sätt att arbeta. I och med att Ivoclar Vivadent befinner sig i en tillväxtfas kommer du att få arbeta i en händelserik arbetsmiljö och beroende på din kunskap och erfarenhet kommer du att erbjudas olika typer av vidareutbildningar inom företaget för att säkerställa din utveckling.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har arbetslivserfarenhet från kundtjänst och/eller försäljning
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken används i arbetet
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet från dentalbranschen
 • Har kunskaper i norska
Som person ser vi att du har en god samarbetsförmåga och agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter och kompetenser. Du är även serviceinriktad och ser det som en självklarhet att arbeta för att överträffa kunders förväntningar. Vidare är du uthållig och tycker om långsiktiga utmaningar samt tar ansvar för de uppgifter du tar dig an och att du jobbar för att nå såväl dina egna som företagets gemensamma mål.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Solna
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se samt Rekryteringskoordinator Malin Snårbacka, malin.snarbacka@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ivoclar Vivadents önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Ivoclar Vivadent på deras hemsida: Ivoclar Vivadent