GSK söker efter en läkemedelsintresserad student för långsiktigt uppdrag!

GSK söker efter en läkemedelsintresserad student för långsiktigt uppdrag!

Läkemedelsföretaget GlaxoSmithKline AB (GSK) söker nu administrativ förstärkning till sitt team inom Regulatory Affairs 1-2 dagar i veckan. Du får en unik inblick i ett läkemedelsföretag, med fokus på de regulatoriska processerna. Din roll som Regulatory Affairs Assistant innebär att du har en stödjande funktion till övriga teamets medarbetare med stor vikt inom texthantering, korrekturläsning och översättning. Du har påbörjat studier inom det naturvetenskapliga området med farmaceutiskt inriktning som t.ex. biomedicin-, apotekar- eller receptarieprogrammet. Låter det intressant? Fortsätt läsa och skicka in din ansökan redan nu!

Information om uppdraget

Academic Work söker för GSK:s räkning en läkemedelsintresserad student som kommer att tillhöra avdelningen Regulatory Affairs. Huvuduppgiften inom avdelningen Regulatory Affairs är att upprätthålla godkännanden för företagets läkemedel gentemot Läkemedelsverket och andra kontrollmyndigheter. Du kommer stötta dina kollegor i deras dagliga administrativa arbete med goda möjligheter att utvecklas i rollen med varierande arbetsuppgifter och ansvarsområden.

I denna roll får du möjlighet till en värdefull insyn i arbetsprocesserna inom läkemedelsbranschen, samtidigt som det finns goda möjligheter för dig att arbeta under sommarperioderna.

GSK är ett forskningsbaserat hälso- och läkemedelsföretag vars produkter inom hälsovården bidrar till att miljontals människor kan leva ett aktivare, friskare och längre liv. På GSK jobbar idag cirka 100 000 personer i över 150 länder världen över. GSK utvecklar och tillverkar produkter inom två huvudsakliga områden: läkemedel och vacciner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GSK. Uppdraget är på deltid och sträcker sig långsiktigt om alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Regulatory Affairs Assistant kommer du stötta det administrativa arbetet genom viktiga delar av avdelningens processer. Du kommer till exempel att:
 • Assistera hantering av produktinformation, som t.ex. att kontrollera format och korrekturläsning av förpacknningsmaterial,
 • Assistera vid förberedelser och godkännande av myndighetsansökningar samt arkivera och uppdatera regulatoriska databaser så som FASS,
 • Översätta textmaterial från engelska till svenska,
 • Stödja bevakning av nya godkännanden för generiska läkemedel och parallellimporterade/distribuerade läkemedel.
Tjänsten passar dig som har ett genuint läkemedelsintresse och ser en framtid inom branschen. Du har analytiska färdigheter, ett sinne för detaljer men även ett helhetsperspektiv. Då tjänsten kommer ställa stora krav på din skriftliga förmåga är det viktigt att du är flytande i både svenska och engelska och tycker det är kul med texthantering! Du behöver också ha kunskap i Ms Office.

Vi söker dig som

Som person är du en lagspelare och hjälper till där det behövs. Vidare är du även noggrann och bra på att planera din tid.

Det är meriterande om du:
 • Har en förståelse för olika medicinska termer och
 • Har erfarenhet av liknande administrativt arbete inom läkemedelsbranschen.
Vi söker dig som påbörjat dina studier och studerar ett naturvetenskapligt högskoleprogram med farmaceutiskt inriktning som t.ex. biomedicin-, apotekar- eller receptarieprogrammet.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid, 16h / vecka, kontorstider
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GSK är ett forskningsbaserat hälso- och läkemedelsföretag, som utvecklar och tillverkar produkter inom tre huvudsakliga områden: läkemedel, vacciner och Consumer healthcare-produkter. GSKs verksamhet finns i mer än 150 länder och består av ett nätverk med 84 produktionsanläggningar i 36 länder samt stora forskningscentra i Storbritannien, USA, Spanien, Belgien och Kina. Omfattande forskning är kärnan i allt GSK gör. Varje år investerar de närmare 40 miljarder kronor i utveckling av mediciner, vacciner och innovativa egenvårdsprodukter.