Fullstackutvecklare till CLS Elektronik

Fullstackutvecklare till CLS Elektronik

CLS Elektronik har utvecklat en webbaserad plattform för hushållsnära fastighetstjänster. Företaget växer snabbt och söker efter dig som vill vara med och starta upp deras utvecklingsavdelning. I den här rekryteringen lägger vi störst vikt vid att hitta rätt person och därför söker vi även dig som är i början av din karriär eller besitter annan teknisk kompetens. Tillsammans med Academic Work kommer CLS Elektronik ta fram ett individanpassat kompetensutvecklingsprogram för att du som konsult ska kunna utvecklas i rollen. Vi ser därför att du som söker är nyfiken på ny teknik och vill driva din egen utveckling framåt!

Information om uppdraget

I den här rollen kommer du framförallt att arbeta med tjänsten Wise House vilket är en webbaserad tjänst för digitalisering av fastigheter. Som ny utvecklare kommer du få vara med och påverka utvecklingen av såväl produkten som val av teknik. Inför din start kommer du tillsammans med CLS Elektronik och Academic Work kartlägga vilka kompetenser du behöver utveckla för att individanpassa ditt utbildningsupplägg.

Jag har jobbat på CLS Elektronik sedan 2017 och kan absolut säga att det här är det roligaste jobbet som jag har haft. Vi är snabbfotade i vår utvecklingsprocess och vi har därför en förmåga att agera snabbt och våga testa nya saker. Har du ett stort intresse för programmering och tycker det känns spännande att få jobba på ett mindre företag där du kan få ta många egna initiativ så tror jag att du kommer trivas hos oss - Så beskriver din närmaste kollega Christopher om hur det är att jobba hos CLS Elektronik.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Fullstackutvecklare kommer du att:
 • Vara med och utveckla den webbaserade tjänsten Wise House
 • Vara med och planera och utveckla produkten
 • Skriva och testa din egen kod
 • Arbeta nära företagets seniora utvecklare och vara med i arbetet av produktens utveckling och syfte.
Har du ett bredare intresse inom programmering kan det på sikt också finnas möjlighet att arbeta med tjänstens mobilapplikationer.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper inom programmering. Vi ser att du antingen har utbildning inom området eller är självlärd. Det viktigaste för CLS Elektronik är att du har ett brinnande intresse och en förmåga att ta dig an nya tekniker.
 • Eftersom du kommer arbeta Fullstack ser vi gärna att du har kunskaper inom både Backend och Frontend utveckling.
 • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då båda språken används i arbetet
Om du har erfarenheter av att arbeta med PHP, JavaScript, AJAX/jQuery, HTML, CSS, MySQL eller Linux ses det som meriterande för den här tjänsten.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Problemlösande
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CLS Elektroniks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLS Elektronik