Fastighetsskötare mot el till Nya Karolinska Solna

Fastighetsskötare mot el till Nya Karolinska Solna

Nya Karolinska Solna är ett av de största fastighetsprojekten i Europa och nu har du möjligheten att arbeta där! Är du student, har en ödmjuk inställning samt trivs att arbeta nära andra människor? Då är vi övertygade om att det här kommer att uppfylla dina krav om ett spännande, meningsfullt och utvecklande arbete! Vi ser gärna att du börjar heltid under två månader och därefter gå ner till cirka två dagar i veckan.

Information om uppdraget

"Jag har fått mer ansvar än vad jag hade anat att jag skulle få och det är en bra variation i uppdragen. Det känns som ett perfekt deltidsjobb helt enkelt." - citat från deltidskonsult på Coor.

Academic Work söker för Coor Service Managements räkning en fastighetstekniker till deras elgrupp. Du förväntas arbeta två pass i veckan och gärna inleda med att arbeta heltid under cirka två månader.

Nya Karolinska Solna kommer att bli ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Driftsättning av det nya universitetssjukhuset sker i etapper under 2016-2018. Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. De ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. När de är i full drift 2018 kommer vi att vara ca 330 medarbetare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Fastighetsdriften av ett sådant här stort projekt kommer innebära väldigt varierande arbetsuppgifter för dig som fastighetstekniker. Arbetsuppgifterna är inom elområdet och kan vara allt från underhåll och tillsyn till regelbunden rondering samt administration.

Du kommer att få en unik möjlighet att lära dig massor om fastighetsdrift och el i en högteknologisk miljö och beroende på vilken grupp du tillhör kommer du få god inblick i det område du sysslar med. Samtidigt befinner du dig i lokaler med mycket människor i rörelse samt i olika livssituationer vilket ställer krav på dig i ditt bemötande.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom fastighetsdrift och ser detta som en potentiell långsiktig arbetsplats även efter dina studier!

Vi söker dig som
  • Just nu studerar en elteknisk utbildning på högskola eller yrkeshögskola
  • Har någon form av arbetslivserfarenhet sedan innan genom sommarjobb, deltidsjobb eller liknande
  • Besitter mycket goda kunskaper i svenska då arbetet ibland kan innebära att skriva driftrutiner och andra dokument
Som person är du nyfiken och positiv och som kollega bidrar du till en god sammanhållning och härlig stämning. För att jobba i en studentpool krävs stor flexibilitet av dig som konsult. Du kan till exempel behöva byta pass eller ställa upp med kort varsel ibland. I arbetet som fastighetsskötare kommer du att behöva vara självgående och kreativ och ta stort eget ansvar.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: två dagar i veckan och gärna heltid den första tvåmånadersperioden
  • Placering: Nya Karolinska Solna
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork