Fältservicetekniker till Diebold Nixdorf

Om jobbet

Har du tidigare arbetslivserfarenhet av arbete som fältservicetekniker eller goda kunskaper inom PC/datorer, mjuk- och hårdvara? Har du dessutom B-körkort och trivs i en teknisk roll med mycket kundkontakt är du den vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Diebold Nixdorfs räkning en IT-tekniker för fältserviceuppdrag. Diebold Nixdorf är en av världens ledande leverantörer inom IT-lösningar för bank- och detaljhandelsbranschen. Med näst intill 10 000 medarbetare finns de representerade i många länder runt om i världen. I Sverige arbetar ca 100 medarbetare.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Diebold Nixdorf. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sex månader framåt från startdatumet. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som fältservicetekniker kommer du att ha daglig kontakt med kunder och arbeta med att lösa tekniska problem som kan uppstå med hård- och mjukvara. Ditt arbete kommer till stor del bestå av arbete ute hos företagets kunder och du kommer att lösa problem med bland annat skrivare, bankomater och returmaskiner. Nödvändig utbildning kommer att ges på plats.

Du kommer till exempel att arbeta med:
  • Installation/ominstallation
  • Konfiguration
  • Felsökning
Vi söker dig som

Har mycket goda kunskaper om PC/datorer, mjuk- och hårdvara både vad gäller operativsystem, nätverk och installationer. Vidare har du en utbildning inom området på minst gymnasienivå. Du har kunskap i Unix och Linux samt goda kunskaper i att arbeta i Windowsmiljö. Du talar obehindrat svenska och engelska då du kommer kommunicera på båda språken.

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av fältservicearbete och tidigare arbetat med liknande uppgifter. Du har dessutom B-körkort.

Som person är du driven och social. Då du kommer att ha mycket kontakt med företagets kunder är det viktigt att du är professionell i ditt bemötande med andra. Servicekänsla och noggrannhet är andra egenskaper som efterfrågas av vår kund.

Ett utdrag ur belastningsregistret kan komma att göras i samband med anställning.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning
  • Placering: Utgår från kontoret i Solna, men arbetet kommer att ske på platser runt om i Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Diebold Nixdorfs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

Diebold Nixdorf är ledande leverantörer inom IT-lösningar för bank- och detaljhandelsbranschen. Med näst intill 10 000 medarbetare finns de representerade i många länder runt om i världen. I Sverige arbetar ca 100 medarbetare.