Executive Assistant till Telia Company

Executive Assistant till Telia Company

Har du erfarenhet av att arbeta i en koordinerande roll? Vill du underlätta högt uppsatta chefers vardag på ett internationellt telekombolag genom din expertis och serviceinriktade förmåga? Just nu söker vi en orädd och drivande Executive Assistant som ständigt strävar efter att utvecklas i sin roll. Du kommer att ha en viktig roll i organisationen och räknas bidra med egna tankar och idéer till ledning och chefer.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Executive Assistant. Företaget är ett ledande telekombolag som nyligen flyttat till nya och moderna lokaler i Mall Of Scandinavia, Solna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Executive Assistant kommer du att stötta tre chefer med en stor bredd av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat hantera din chefs kalender, sköta administrationen kring mötesinbokningar och förbereda agenda inför ledningsgruppsmöten.

Vidare kommer du bland annat arbeta med:
 • förberedande av Power Point-presentationer
 • administration och bokning av resor
 • viss administration kring fakturor
 • att ta fram förbättringsförslag till ledning
 • driva och genomföra mindre projekt inom organisationen
Det här är tjänsten för dig som alltid söker efter nya utmaningar och ständigt strävar efter att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer att ha en viktig roll i organisationen och räknas bidra med egna tankar och idéer kring effektivisering, processer och dylikt.

Vi söker dig som

Har arbetat i en liknande roll i minst 2-3 år och är van att hantera många ärenden samtidigt. Har du tidigare arbetat som Executive Assistant i en stor organisation ses det som mycket meriterande. För att lyckas i rollen tror vi också att du har erfarenhet av att ha arbetat i en assisterande roll och med fördel av att leda projekt.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Flytande kunskaper i engelska och svenska då både skriftlig och muntlig kommunikation sker på bägge språken.
 • Goda kunskaper i Office-paketet, framför allt i Power Point, Excel & Word.
Det primära kravet för tjänsten, förutom din praktiska erfarenhet, handlar om dig som person och ställer bland annat höga krav på anpassningsbarhet, självständighet och framförallt struktur. Vi tror också att du noggrann, är orädd inför tuffa utmaningar och är serviceinriktad ut i fingerspetsarna. För att lyckas i rollen tror vi även att du är en sann problemlösare som jobbar proaktivt och är prestigelös även inför enklare uppgifter såsom att köpa fika inför möten etc.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork