Erfaren projektledare till Peab Bostad AB

Erfaren projektledare till Peab Bostad AB

Är du en samhällsbyggare med ett stort intresse för skapande av hem till människor? Vill du vara med och utveckla och bygga framtidens bostäder? Vi söker nu dig som vill bidra långsiktigt inom samhällsbyggande och stadsutveckling hos oss på Peab Bostad AB.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Peab Bostad AB:s räkning en erfaren projektledare. Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och är en del av Peabkoncernen. Vi är ca 160 medarbetare totalt och har en omsättning på ca 6 miljarder. Vi söker nu en Projektledare för utveckling av våra bostadsprojekt i region Stockholm. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Som projektledare ingår du i en grupp med andra projektledare och även projektchefer. Gruppen leds av en distriktschef som rapporterar till regionchefen i Stockholm. Du kommer ansvara för genomförandet av ett antal projekt samtidigt. Dessa projekt ligger oftast i olika faser i byggprocessen.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som projektledare är mycket varierande och kan till exempel vara att ansvara för bygg- och ekonomimöten i produktionen men också att delta i tidiga skeden med detaljplan och projektkalkyler. Du är den sammanhållande länken igenom hela projektet till dess att bostadsköparen flyttar in i sitt nya hem och överlämnas till bostadsrättsföreningen. Uppdraget innebär en stor förmåga att samla team och få olika människor både inom Peab men också externa aktörer att samarbeta och bidra till projektets framgång och nöjda kunder.

Vi söker dig som
  • Innehar högskole-, civil- eller YH-examen inom samhällsbyggnad eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har mellan 3-5 års tidigare erfarenhet inom projektledning, gärna inom bostadsrättsproduktion
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, då du främst kommer använda dig av svenska i arbetet
Som person har du god självkännedom och gillar att leda team till framgång. Viktiga drivkrafter är att du är ansvarstagande och noggrann gällande uppföljning så att projekten blir genomförda med rätt kvalité och klara i tid. Att driva projekten från start till mål innebar mycket samordning och därför är det viktigt att du också kan arbeta strukturerat och självständigt. Du bör ha en god social och kommunikativ förmåga. Vidare har du lätt för att förstå helheten så att du kan göra rätt prioriteringar i ditt arbete.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: På Peabs kontor i Solna
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Peab Bostads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.