Erfaren projektadministratör på 50% till Vattenfall Eldistribution AB

Erfaren projektadministratör på 50% till Vattenfall Eldistribution AB

Har du erfarenhet av projektadministration och vill arbeta 50% i ett långt och spännande projekt där du kommer agera administrativt stöd till både program- och projektledning hos Vattenfall Eldistribution AB? Vänta då inte till mitten av nästa vecka med att söka denna tjänst utan skriv en träffsäker motivering till varför du är rätt person för detta uppdrag och ansök redan under helgen då vi tillämpar löpande urval och börjar gå igenom ansökningar måndag 17/10.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Vattenfall Eldistribution ABs räkning en projektadministratör på 50%.

Du kommer utgå från Vattenfalls lokaler vägg i vägg med Mall of Scandinavia med goda kommunala förbindelser och närhet till stort utbud av både lunchrestauranger och givetvis de olika butikerna i Mall of Scandinavia.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall Eldistribution AB. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till oktober 2019. Eventuellt kommer möjligheten finnas att tjänsten på sikt utökas till 100% men i dagsläget är tjänsten som nämnt på 50%.

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör på 50% kommer du agera administrativt stöd till både program- och projektledning. Detta innebär att du kommer arbeta med förberedelser av möten, föra mötesanteckningar och protokoll. Du kommer även delta i arbete med dokumentation av program och projekt. Utöver ovan kommer du även arbeta med dokumenthantering, stöd till ledning i framtagande av rapporter samt utföra övriga aktuella administrativa uppgifter.

Du kommer arbeta med bland annat:
 • Ekonomiuppföljning och fakturahantering
 • Budget och prognosarbete
 • Förberedelser av möten
 • Föra mötesanteckningar och protokoll
 • Delta i arbete med program- och projektdokumentation
 • Arbeta med dokumenthantering
 • Stöd till ledning i framtagande av rapporter
 • Utföra övriga aktuella administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av projektadministration, gärna inom större projekt, och vill bli en del av ett större, långsiktigt projekt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i projekt. Dessutom ser vi det som viktigt att du har ekonomisk erfarenhet sedan tidigare, vilket dock inte nödvändigtvis behöver innebära ekonomisk utbildning. Vidare har du minst tre års relevant arbetslivserfarenhet och behärskar både svenska och engelska väl då båda språken förekommer i tjänsten.
 • erfarenhet av arbete i projekt
 • minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
 • ekonomisk erfarenhet, dock inte nödvändigtvis genom utbildning (kan innebära arbete med budget i projekt och fakturahantering)
 • behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: omgående
 • Omfattning: 50%
 • Lön: enl. ök.
 • Placering: Solna, Evenemangsgatan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfall Eldistribution AB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork