Ekonomiassistent på heltid för långsiktigt uppdrag till marknadsledande företag!

Ekonomiassistent på heltid för långsiktigt uppdrag till marknadsledande företag!

Har du tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra, är tekniskt lagd och tycker om att arbeta i system samt gillar att vara behjälplig och supportera verksamheten för att driva processer framåt? Ta då chansen och sök denna tjänst redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra med inriktning mot e-handel för kunds räkning med start i slutet av januari. Vår kund står inför en spännande tillväxtresa och är därför ute efter nya medarbetare som vill vara med på deras resa! Du kommer att sitta på deras nyrenoverade huvudkontor som är beläget mittemot Mall of Scandinavia i Solna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och avser till en början 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med leverantörsreskontra med inriktning mot e-handel
 • Arbeta med digitalisering av rutiner och arbetsuppgifter
 • Vara behjälplig ut mot kundens verksamhet och supportera den dagligen
 • Vara behjälplig vid bokslut
Tjänsten passar dig som vill komma in i ett företag som står inför en tillväxtperiod och vara en del av den. För att passa in som ekonomiassistent hos vår kund ser vi att du är snabblärd, systemintresserad, problemlösande samt serviceinriktad.

Vi söker dig som
 • Har minst 2 års erfarenhet av leverantörsreskontra för ett större bolag
 • Är systemintresserad och har jobbat i något ekonomirelaterat system tidigare
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning
Övrig information
 • Start: Slutet av januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork