Ekonomiassistent inom kundreskontra till stort telekombolag

Ekonomiassistent inom kundreskontra till stort telekombolag

Har du något års erfarenhet av löpande kundreskontraarbete och grundläggande förståelse för redovisning? Ser du dig själv långsiktigt i en föränderlig miljö på ett stort telekombolag som ligger i framkant? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi arbetar med löpande selektering så välkommen in med din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent inom kundreskontra till vår kund som är stora inom telekombranschen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent inom kundreskontra hos vår kund kommer du exempelvis att arbeta med:
 • Boka inbetalningar, både via fil och manuellt
 • Fakturering
 • Skicka ut påminnelser och inkasso
 • Utredningsarbete (exempelvis fakturautredningar, rensa i reskontran, interna mellanhavanden)
 • Månadsbokslut och kontoavstämningar
Tjänsten passar dig som ser dig själv långsiktigt i denna typ av roll. Du tycker det är roligt att arbeta på en arbetsplats där det händer mycket och trivs därmed i en föränderlig miljö. I denna roll kommer du att arbeta i många olika system och du ska därför känna dig bekväm i detta.

Vi söker dig som
 • Har något eller några års erfarenhet av löpande kundreskontraarbete
 • Har förståelse för grundläggande redovisning
 • Hanterar svenska och engelska mycket bra då kommunikation sker på båda språken
 • Har god systemvana och lätt kan sätta dig in i nya
Som person är du social och van att ta för dig. Vidare tycker du om att arbeta i team och ha kul med dina kollegor på jobbet. Vi ser gärna att du tydligt motiverar ditt intresse för tjänsten och varför just du passar för uppdraget.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Placering: Mall of Scandinavia, Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork