Ekonomiassistent inom SAP till Axians!

Ekonomiassistent inom SAP till Axians!

Nu finns möjligheten att bli en del av ett företag specialiserat inom Information and Communication Technology i Solna. Axians AB söker en driven ekonomiassistent med goda kunskaper i SAP som vill bli en del av deras ekonomiteam. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ekonomiassistent till Axians AB. Axians sitter i fina lokaler i Solna och du kommer att ingå i deras ekonomiteam som i dagsläget består av tio personer. De har en härlig gemenskap och företagskultur som värdesätter att ha roligt på jobbet!
Axians är i full gång att genomgå en implementering av affärssystemet SAP och söker därför en ekonomiassistent med goda kunskaper inom SAP som kan bidra till teamet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axians. Uppdraget kommer att vara på heltid och behovet sträcker sig fram till april. Det finns eventuellt chans att bli förlängd på uppdraget.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du bland annat att hantera kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även att vara behjälplig när andra arbetsuppgifter dyker upp och vara en värdefull stöttepelare i teamet.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom kund- och leverantörsreskontra
  • Har goda kunskaper i SAP
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
Axians är i en förändringsfas och vi söker därför dig som inte har något emot att arbeta under en sådan period. Vidare är du en doer med en positiv inställning och ett lösningsorienterat fokus. Du har en god kommunikativ förmåga vilket visar sig i de relationer du skapar i teamet och inom organisationen.

Övrig information
  • Start: Januari 2020
  • Omfattning: Heltid, fram till april, med eventuell chans till förlängning
  • Placering: Solna
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axians önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work{target="_blank"}.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axians{target="_blank"} är ett internationellt varumärke specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. I en ständigt vaken och allt mer uppkopplat värld behöver IT-lösningar och kommunikationsinfrastruktur vara under konstant utveckling. Med styrkan av ett team av över 450 IT- och Telecom-specialister i Norden och ett internationellt nätverk med över 8000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för deras kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation.