E-handelsspecialist till stor dagligvaruaktör!

E-handelsspecialist till stor dagligvaruaktör!

Mat på nätet växer enormt när fler och fler väljer E-Handel för sin veckohandling. Hos vår kund satsar många butiker stort på att vara det självklara valet även på nätet. Vi söker dig som är systemvan, lyhörd och matintresserad och vill ingå i ett team om fem personer som ska ge stöttning när kedjan byter ut sitt e-handelssystem. Du kommer i din roll att arbeta och samverka med stora delar av e-handelsorganisationen för att tillsammans skapa ett förstklassigt affärsstöd!

Information om uppdraget

Vårt kunds uppdrag inom deras Online verksamhet är att ge handlarna som erbjuder E-Handel det absolut bästa förutsättningarna att driva en framgångsrik e-handelsaffär. Hela verksamheten genomsyras av en mycket hög ambition att leverera marknadens bästa lösningar, överträffa butikernas förväntningar och möta kundernas behov. Teamet arbetar med ständiga förbättringar och utför löpande förändringar till egna processer för att öka kvalitet och effektivitet i det egna arbetet.

Du erbjuds
 • Ett långsiktigt uppdrag hos ett välkänt företag
 • En engagerad konsultchef och karriärspartner
 • Intensivutbildning tillsammans med ditt team
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Vår kund kommer under hösten att byta ut sitt e-handelssystem från ATG till OSP. Detta ska ske på 350 butiker där målet är att migrera 30 butiker i veckan.

Rollen innebär:
 • Support till butikerna under migreringen.
 • Du kommer jobba med många kontaktytor bland handlare och inom vår kund vilket ställer krav på lyhördhet.
 • Du kommer i din roll att arbeta och samverka med stora delar av e-handelsorganisationen för att tillsammans skapa ett förstklassigt affärsstöd.
 • Arbetet innefattar daglig kontakt med butikspersonal via telefon och mejl.
Vi söker dig som

Din profil och dina personliga egenskaper Vi söker dig som är positiv, initiativtagande, noggrann, matintresserad och utåtriktad. Du är bekväm med arbete i en organisation som emellanåt präglas av högt tempo och arbetsbelastning och du har förmågan att skapa struktur och ordning. Du fångar möjligheter till förbättringar och du har höga krav på kvaliteten i ditt eget arbete. Du noggrann, strukturerad och har en högt utvecklad förmåga att dokumentera arbetssätt, rutiner och processer samt att sprida kunskap effektivt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och som kollega är du ansvarstagande, organiserande, positiv, nyfiken, social, matintresserad och öppen för att lära dig nya saker.
 • Du har arbetat och är kompetent inom områdena kundservice och support.
 • Har butikserfarenhet, har du själv plockat varor i butik så är det starkt meriterande
 • Du har ett bra kundbemötande - både skriftligen och via telefon - och din personliga servicenivå är hög.
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska - både tal och skrift - och goda kunskaper i engelska.
 • Du är bekväm och kunnig i användande av Microsoft Office-produkterna (Outlook, Word, Excel, Powerpoint).
 • För att trivas i denna roll bör du uppskatta att arbeta i en föränderlig miljö och ta eget ansvar.
Meriterande

* kunskap om vår kund och deras affärsmodell i allmänhet.

Övrig information
 • Uppdraget kommer att börja med en intensiv utbildning tillsammans med teamet med start 1 juni. Utbildningen tar en paus under juli för sommarledighet och börjar sedan i augusti igen. Då ingår även utbildning i butik.
 • Start: 1 Juni
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Solna, med möjlighet att arbeta remote 2 dagar/vecka
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se