Drifttekniker till en viktig aktör på svenska arbetsmarknaden!

Drifttekniker till en viktig aktör på svenska arbetsmarknaden!

Vill du utveckla dina kunskaper inom driftteknik samtidigt som du arbetar för en viktigt myndighet är detta rollen för dig! Vi letar efter dig som drivs av att ge support och service samt som har ett intresse av att växa i en roll mot felsökning och drift. Sök tjänsten redan idag så berättar vi mer!

Information om uppdraget

För Arbetsförmedlingensräkning söker vi nu en drifttekniker till sektionen Digital kommunikation.

Så här beskriver de sitt uppdrag:

"Vårt uppdrag handlar i grunden om att bidra till en väl fungerande arbetsmarknad. En viktig uppgift för oss är också att rusta dem som står långt ifrån arbetsmarknaden. På så sätt bidrar vi till att förhindra utslagning och öka sysselsättningen.

I vårt uppdrag ingår även att kontrollera att de arbetsgivare som får anställningsstöd följer det regelverk som finns. Vi kontrollerar också att de som är anmälda som arbetslösa följer regelverket, så att de kan få rätt stöd från bland andra a-kassan och Försäkringskassan."

Du erbjuds
 • Möjligheten att bidra till en viktigt verksamhet
 • En utvecklande roll
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att jobba med operativ drift av plattformen Sitevision, en av Arbetsförmedlingen många It-miljöer. Driften sker i egna datahallar, men vi kommer eventuellt att utvärdera drift i Sitevision Cloud.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Drift och underhåll av Sitevisions programvaror
 • Vidareutveckling och förbättring av driftmiljön
 • Standardisering och automatisering
 • Installation och uppdatering av servrar
 • Övervakning, felsökning och prestandaförbättringar
Vi söker dig som

För att lyckas i rollen bör du uppfylla följande krav:
 • Högskoleutbildning inom IT (till exempel högskoleingenjör med datainriktning) eller annan likvärdig IT-utbildning och minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
 • Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
 • Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet
 • Grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt
 • Kunskaper om ärendehanteringssystem (exempelvis Easit BPS eller Artologik Help
 • Ha erfarenhet inom drift, installation och felsökning av Linux-servrar och programvaror ha goda kunskaper i Linux, nätverk, skriptning, automatisering och versionshantering med erfarenhet av t.ex. Ansibel, Puppet, Git och Bitbucke
Övrig information
 • Start: 9/1-23
 • Omfattning: Heltid i 12 månader med chans till förlängning
 • Placering: Solna
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se