Devops utvecklare till bolag inom telekom!

Devops utvecklare till bolag inom telekom!

Efter ett år med bra tillväxt är vår kund redo att fylla på i deras team inom Shared Systems. De söker nu dig som vill vara med på den digitala innovationsresan som ska leda till nya affärsmöjligheter för dem. Vi söker nu dig som vill utvecklas som Utvecklare inom Java. Vill du vara med på en resa? Skicka in din ansökan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Här för att leda vår kunds ambition om att skapa en ny generation av telekom med hjälp av en start-up attityd. Det finns ingen som säger att det är enkelt, men det är en spännande resa framöver. Tillsammans med ett engagerat och begåvat gäng människor som arbetar för att komma på idéer som kan förändra världen har dom ett bra år bakom sig - och nu behöver dom förstärkning i form av en Utvecklare. Är det du?

Dina arbetsuppgifter kommer variera och det handlar om att vara flexibel. I och med att nya idéer skapas varje dag betyder det att dina arbetsuppgifter kan förändras i samma utsträckning. Det är bara du som kan hindra dig själv.

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hos vår kund kommer du få vara med i början på någonting helt nytt. Du kommar arbeta med utveckling fokuserat på back-end inom Java där du kommer vara en nyckelspelare för teamet framåt.

I och med att man kommer in som första spelare i teamet är det viktigt att du är flexibel och tycker om att hugga tag i olika typer av arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
  • Har kunskap inom minst två programmeringsspråk (exempelvis både Java och Python)
  • Minst 1 års erfarenhet av kubernetes eller liknande teknologier
  • 1 års erfarenhet av att konfigurera CI / CD pipelines
  • 1 års erfarenhet av sysadmin liknande uppgifter = god linux kompetens
  • 1 års erfarenhet av minst ett public cloud
  • 1 års erfarenhet av managering och konfigurering av Oracle DBs
Som person är du flexibel, problemlösande och ansvarstagande.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Solna, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se