Bisnode söker kundtjänstmedarbetare med intresse för teknik!

Bisnode söker kundtjänstmedarbetare med intresse för teknik!

Är du ny i karriären och funderar vad nästa steg kan tänkas vara? Här har du det! Sök till Bisnodes service-team där du får vara en del av en stark gemenskap samtidigt som du får alla förutsättningar att utvecklas på företaget. Bisnode främjar att alla medarbetare tänker utanför ramarna och kommer med innovativa förslag på hur de kan utvecklas och bli mer moderna så passa på att söka tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundtjänstmedarbetare till Bisnodes huvudkontor i Frösunda. I teamet arbetar ni i många olika IT-miljöer samt med Salesforce så ett intresse för IT & Teknik kommer att ta dig långt. Som ny medarbetare får du en givande introduktion under två veckors tid och därefter finns alltid både chefer och kollegor nära till hands vid frågor. Din närmsta chef beskriver sitt ledarskap som väldigt öppet där hon litar på sina medarbetare, och teamet ser ofta till att hitta på roliga saker tillsammans. På kontoret sprids mycket positiv energi och Bisnode ser ofta till att fira allt som går att fira.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bisnode. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd/överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta i stora data-miljöer och exempelvis hantera företagets växel samt supportärenden inom ditt teams ansvarsområde. Du kommer även att:
 • Leverera data till kunder
 • Hantera kreditfrågor i diverse system, både från privat- och företagskunder
 • Besvara mail
Tjänsten passar dig som har stora ambitioner och ser utmaningar som utvecklingsmöjligheter. Vidare brinner du för att ge bästa möjliga service och gillar att samarbeta. Hos Bisnode blir du introducerad inom företagets produktutbud och det går alltid att bredda din expertis inom företaget!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en god datavana och intresse för IT/teknik. Utöver det ser vi gärna att du har:
 • Ett intresse för juridik
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Kunskap inom engelska och svenska, både skriftligt och muntligt, eftersom dessa språk används i rollen dagligen
Det är meriterande om du
 • Har kunskap inom Salesforce eller annat CRM-system
 • Har kunskap i danska eller norska.
Som person är du snabblärd och vill alltid göra ditt bästa! Då Bisnode är ett företag som ständigt utvecklas, ser vi gärna att du är flexibel, anpassningsbar och trivs i en föränderlig miljö. En stor del av arbetet sker via telefon och du bör således känna dig bekväm med telefonen som arbetsredskap!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm, Frösunda
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bisnodes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bisnode finns idag i 18 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är de är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav 550 arbetar i Sverige. Bisnode har sitt huvudsäte i Stockholm. Bisnodes expertområden är kreditinformation, marknadsinformation samt affärsinformation. De består till 46 procent av kvinnor och till 54 procent av män varav medelåldern är 34 år.